RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uventet comeback

Michelle følger i «Destiny´s Child»-venninnene Beyoncé og Kelly Rowlands fotspor og prøver seg som soloartist.

(YEYE): I tillegg til å være en talentfull sangerinne har Michelle Williams, bedre kjent som det tredje medlemmet i jentegruppa Destiny´s Child, også hatt suksess som skuespiller på TV og på Broadway. Det ser likevel ut som hun fortsetter å vende tilbake til musikken. Denne høsten kommer nemlig hennes første kommersielle R&B album.

Uventet
Albumet har hun valgt å kalle «Unexpected» og kommer i salg i USA den 7.oktober i år. Den ledende singelen på albumet heter «We Break the Dawn» og beskrives av Michelle som en sang som får deg til å føle at du kan gjøre alt. Singelen har allerede kommet på plass nummer 1 på Billboards danselister.

Høyere selvtillit
- Med dette albumet begynner man å se meg som en ung kvinne som gjør sitt eget. En stor forskjell fra hvordan jeg er nå og hvordan jeg var før i «Destiny’s Child» er selvtilliten min. Jeg er villig til å prøve nye ting og det er det alt handler om når du er i musikkindustrien. Du tar sjanser, og hvis det ikke funker, kommer verden til å fortelle deg det. Tilbakemeldingene på min MySpace-side har så langt vært gode, men noen ganger uventet også. En person kommenterte at jeg måtte fikse øyenbrynene mine, forteller Michelle til Cosmogirl.

Les også:
- Alle bør ha MySpace

TILBAKEMELDINGER: Michelle Williams er så langt fornøyd med de gode tilbakemeldingene hun får av folk på sin MySpace-side, selv om de noen ganger er litt uventet.
TILBAKEMELDINGER: Michelle Williams er så langt fornøyd med de gode tilbakemeldingene hun får av folk på sin MySpace-side, selv om de noen ganger er litt uventet.

Holder kontakten
Den populære gruppa «Destinys Child» slo igjennom for fullt på slutten av 90-tallet, men i 2005 gikk jentene hvert til sitt. Beyoncé var den første som satset på solokarriere, etterfulgt av Kelly Rowland. Nå er det altså den siste av de tre jentene, Michelle Williams, som igjen vil innta scenen og rampelyset med eget soloalbum.

Michelle sier at hun fortsatt holder kontakt med sine mer kjente sangvenninner Beyoncé og Kelly Rowland:

- Vi snakker med hverandre hver gang vi får sjansen og vi er veldig oppmuntrende og støttende mot hverandre. Vi har tre særskilte «sounds»/toner i vår solomusikk: Min er mer elektro. Kelly har en frekk, men fortsatt laid-back tone og Beyoncés andre album er veldig unikt. Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive det, sier Michelle.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere