RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

V og KrF fornøyd med første forhandlingsdag

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Gunnhild H. Bjerve og Elin B. Øvrebø): To ganger i løpet av mandagen møttes forhandlerne fra de to regjeringspartiene og de to støttepartiene. - Nyttig og forutsigbart, lød oppsummeringen.

Partene fikk lagt fram sine posisjoner i to timelange møter før de gikk hver til sitt for å søke råd hos sine partifeller. Mandag kveld holdt partiene fortsatt kortene tett til brystet, men de kunne avsløre at dagen hadde vært i tråd med forventningene.

- Vi har hatt to gode møter i dag. Det har vært en forutsigbar, men nyttig dag. Nå har vi fått mer klarhet i hvilke posisjoner vi har, sier Hans Olav Syversen (KrF) til NTB.

- Det er for tidlig å si. Det er torsdagen som er vårt felles mål, men vi kan eventuelt strekke det en dag ekstra, sier han.

Verken Syversen eller Breivik ønsker å gå inn på hva som har vært innholdet på møtene og viser til at «ingenting er klart før alt er klart». KrF har tidligere antydet at de ønsker å beholde skatteklasse 2 for ektepar, økt kontantstøtte for ettåringene, økt engangsstønad ved fødsel og adopsjon og lavere barnehagesatser for familier med lav inntekt og å sikre støtte til yngre pleietrengende. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere