Vaagan Moen og Miller ute

Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

Petter Vaagan Moen var den Brann-trener Mons Ivar Mjelde klamret seg til av de dyre kjøpene. Men nå er også han skadet og står over i dag mot Viking.

26.03.06 14:46

- Petter Vaagan Moen har pådratt seg en muskelskade i ryggen og kjenner krampetendenser. Men han er tilbake igjen på trening i morgen, bedyrer Branns manuell terapeut Jan Erik Endresen til iBergen.no

Hvor vidt dette er nok til å roe tynnslitte Brann-nerver, vil vise seg. Klubbens supportere har gått gjennom en vinter fra et visst sted. Først forsvant Paul Scharner - füssballgotten - deretter har skadene stått i kø for sentrale spillere og det hele toppet seg fredag, da iBergen.no kunne fortelle at Ragnvald Soma ville bli klar for Viking i løpet av dagen.

Da de andre mediene bekreftet historien utover kvelden holdt det på å renne over for ellers så sindige Brann-tilhengere.

Brann står fortsatt i 15:1 hos bookmakerne for å rykke ned, men sannheten er at tipset synes mer og mer fristende for de som spiller med litt høy risiko.

Brann spiller i kveld mot Viking på Viking Stadion i Stavanger i en av de viktigste oppkjøringskampene mot seriestart som kun er to uker unna. Vi er selsvsagt der og dekker kampen.

I tillegg til Petter Vaagan Moen er Charlie Miller igjen i Bergen pga influensa. Influensa har også Migen Menelli hatt og er tvilsom, det samme er Martin Andresen. Dette er troppen mot Viking: Håkon Opdal, Johan Thorbjørnsen, Martin Knudsen, Janez Zavrl, Erlend Hanstveit, Olafur Bjarnason, Kristjan Sigurdsson, Erik Huseklepp, Martin Andresen, Arnuad Monkam, Helge Haugen, Kristian Ystaas, Dylan Macallister, Bengt Sæternes, Migen Memelli, Robbie Winters.

Følg Viking - Brann kl 18.00

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.