*Nettavisen* Nyheter.

Væpnet ran av massasjeinstitutter i Oslo

Oslo (NTB): Tre personer er pågrepet etter at to thaimassasjeinstitutter i Oslo ble ranet lørdag formiddag. Ranerne skal ha truet med våpen og banket opp de kvinnelige ansatte.

10.07.14 13:52

Et massasjeinstitutt ble først ranet i Konghellegata i 10.20-tida, før meldingen om nok et ran tikket inn til Oslo-politiet en times tid senere. Da var det en lignende forretning i Bogstadveien som ble ranet.

- På det første stedet har vi fått meldinger om at det ble truet med det som kan være et skytevåpen, og på det andre stedet skal det ha blitt brukt pepperspray, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo-politiet til NTB.

- På begge stedene er det kvinnelige ansatte som er blitt slått i hodet. Meldingen vi har fått inn sier at de er blitt banket opp, men det skal ikke være alvorlige skader, sier Solberg.

Politiet etterlyste en svart Mercedes-Benz som ble observert ved det siste ransstedet. Samme bil skal være sett ved det første åstedet, men disse observasjonene er ikke like sikre, opplyser politiet. Bilen ble stoppet på Esso i Trondheimsveien i 11.45-tiden. Tre personer ble pågrepet.

Det er ennå ikke kjent hva gjerningspersonene fikk med seg fra massasjeinstituttene. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag