*Nettavisen* Nyheter.

Vær publikum på klanmesterskap i Counter Strike

Førstkommende fredag samles de beste norske Counter Strike-spillere i Oslo for å avgjøre hvem som er best. Her kan du lese mer og delta i vår Counter Strike-konkurranse.

19.01.04 18:31

Spillet der antiterrorister og terrorister braker sammen har i lang tid vært en stor slager blant de som spiller mot hverandre via nettverk på PC.

Hvem er best i Norge?
Fredag 5. desember slippes Xbox-utgaven av det populære spillet, og da blir det enda flere som kan kaste seg inn i de intense kampene. I forbindelse med lanseringen av Counter Strike til Xbox arrangeres det en turnering på CyberZone i Oslo.

Her er fem av landets beste klaner invitert til å vise at de behersker dette fantastiske spillet både på PC og Xbox. I tillegg er det en klan som har vunnet en plass. I turneringen skal to og to fra hver klan som spiller mot hverandre.

Turneringen har fått navnet ”Counter Strike – Master of All Platforms”. Førstepremien er 10.000 kroner, samt et sponsorat fra Microsoft.

Klikk på bildet for å forstørre.

Du kan være publikum
Både i Norge og i utlandet satses det hardt på å gjøre dataspill til en publikumsidrett. Det har etter hvert blitt mye penger innenfor denne bransjen, og de spillerne som er i verdenstoppen har dette som levebrød.

Turneringen i Oslo førstkommende fredag er intet unntak, og publikum oppfordres til å møte opp og se spillerne i aksjon. Info om turneringen:

Counter Strike – Master of All Platforms
Fredag 5 desember
CyberZone, Kirkegata 34, Oslo
Klokkeslett: 17.00

Konkurranse:
Vi har noen eksemplarer av Counter Strike til Xbox liggende sammen med en bazooka som inneholder brus og plakat som vi skal gi bort. Dersom du ønsker å være med i trekningen må du svare på følgende spørsmål:

Counter Strike er et av verdens mest kjente spill, men det ble egentlig lansert som en tilleggsmodul til et annet kjent spill. Hva heter det spillet?

Svaret sender du til gaute.tyssebotn@tv2.no med ”Counter Strike” i emnet innen fredag 5. desember.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.