*Nettavisen* Nyheter.

Valens eks vil på FHMs forside

Foto: Scanpix/faksimilie FHM

Benedikte(20) er en av 50 som kjemper om forsideplass hos FHM. Får hun stemmer fra sin eks?

(SIDE2): For snart ett år siden hadde Kristian Valen et relativt godt publisert brudd med sin modellkjæreste , Benedikte Niami Amundsen (den gang 19):

- Av og til så går det dessverre ikke. Jeg har vært veldig heldig. Jeg har fått tilbrakt tid med en nydelig jente. Du må prioritere, og da er det dessverre ikke alltid at det går, sier han til «God kveld Norge» den gangen.

Kristian Valen og Benedikte Niami Amundsen møtte hverandre under en videoinnspilling i 2007. De har holdt sammen siden. Amundsen jobber som modell og de bodde begge en periode i Los Angeles der Valen forfulgte en musikk- og skuespillerkarriere.

Slik flørtet de to
I februar 2008 meldte Se og Hør at Valen datet den 18 år gamle undertøysmodellen Benedikte Niami Amundsen. I et intervju med magasinet Juiced i februar 2007 fortalte Benedikte at hun jobber på en restaurant, men håper på å kunne få mer oppdrag som glamourmodell ved siden av.

Ingen av de to bekreftet forholdet ovenfor ukebladet. De to skal ha møttes i Stavanger tidlig i 2007.

- Jeg kommenterer av prinsipp ikke privatlivet mitt, sa Kristian Valen til ukebladet den gangen. Deler av privatlivet hans er imidlertid ikke så privat om man tar en titt på nettet.

Benedikte Niami Amundsen har også en MySpace-side. På nettsidene som er åpne for alle kan man følge samtalene de to har hatt siden i februar.

Det første innlegget på hennes profil er fra Valen 23. februar og er som følger:

E det dette du holde på med på nattå?

Ka med mor og tante...holde de ennå på med singstar?

Husk årskort på Fogn ferjå!!

;)

Slik fortsetter det med mer eller mindre spøkefulle flørtende meldinger fra Kristian Valen i gjesteboken. Den siste er sendt 10. april og lyder slik:

Off...du kan ikje venta at eg ska ta ansvar for de blaude hemmisane heila tiå! Då må eg ha omvendt viagra!!!

HTML EMBED

Forsidejakt på FHM
I november-utgaven av FHM trer likevel Benedikte Niami Amundsen fram igjen. Den nå 20 år gamle modellen er kandidat 1 i FHMs forsidejakt 2010. For at hun skal vinne må hun slå ut 49 andre jenter som også har kledd mer eller mindre av seg i vedlegget som kommer med FHMs novembernummer.

Selv presenterer Benedikte seg slik på sin egen blogg:

- Jeg heter Benedikte Niami Amundsen. Jeg begynte som modell da jeg var 17 år og kursen holder forsatt mot modellyrket. I mellomtiden jobber med blandt annet: Styling,Make-up,design,foto osv... Fra før har jeg jobbet med bla: design av egen kleskolleksjon, modell (for klær, vanlig modell & catwalk), fotoredigering (for bla platecover og magasincover og artikler.),styling av artister og modeller. I min kjære fritid koser jeg meg med tegneblokka der jeg designer, og ikke minst å synge.

Ekstern lenke: Se Benedictes profil på Nordicface her

Ekstern lenke: Benediktes blogg

Ekstern lenke: Benediktes Myspace-side

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.