RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga - Lørenskog i dag

Sist oppdatert:
Gamle kjente kommer på besøk til Jordal Amfi.

Søndag kommer Knut Jørgen Stubdal med sitt stjernegalleri fra Lørenskog på besøk til Jordal Amfi, og det er dermed duket for nok en tett og jevn kamp med masse temperatur. Begge lag kommer med bra selvtillit til kampen, ettersom Vålerenga torsdag endelig klarte å knekke Lillehammer-koden, mens Lørenskog beseiret seriemester Sparta.

Lørenskog er kanskje det laget som har skuffet mest i forhold til forventninger og eksperttips denne sesongen, men vi trenger ikke doktorgrad i ishockey for å spå at laget blir å regne med når NM-sluttspillet drar igang om noen uker. Særlig offensivt har laget mange klassespillere, og vi er avhengig av sterk defensiv organisering for å demme opp søndag. I tillegg må Patrick DesRochers levere varene som vanlig.

Med seieren i sudden over Lillehammer torsdag og Stavangers poengtap mot Rosenborg, er situasjonen uendret i kampen om andreplassen. Vi trenger derfor alle poengene vi kan ta i de siste kampene.

Kjøp billett på forhånd!

Vi oppfordrer folk til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du billettkø på Jordal og kan istedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg som om du kjøper i lukene på Jordal!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal¿

Vålerenga – Lørenskog
Jordal Amfi, søndag 20. februar kl. 17.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere