RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga - Spartak Moskva flyttes

Lørdag 26. juni tar Vålerenga i mot det russiske storlaget Spartak Moskva til treningskamp på Bislett.

Kampen er flyttet fram tre timer, og avspark på Bislett er kl. 16.00.

Billetter

Billetter til kampen kjøpes i døra på Bislett stadion.

Kr. 100,- per voksen.
Kr. 50,- per barn.

Folkets klubb

Svenske Mikael Linder er lisensiert fra UEFA og FIFA for å arrangere treningskamper, og opprettet kontakten mellom Vålerenga og Spartak Moskva.

- Spartak Moskva ønsket kamper i Skandinavia i juni, og siden jeg kjente Vålerenga fra Liverpools tidligere møter med klubben tok jeg kontakt. Vålerenga ønsket å møte internasjonal motstand og da kom denne kampen i orden, forklarte Linder til vif-fotball.no tidligere i år.

Folkets klubb

Spartak Moskva er Russlands største og mest populære klubb, og omtales som folkets klubb.

- Klubben er direkte kvalifisert til gruppespillet i Champions League som starter til høsten og holder høy standard. De ledes av den tidligere toppspilleren Valeri Karpin, sier Linder.

- Russiske lag har vært veldig framgangsrike de siste årene og har imponert i europeiske turneringer. De har fått fram gode spillere fra eget land og har de økonomiske ressursene til å hente gode spillere fra utlandet, spesielt fra Brasil.

Linder mener denne typen motstand vil være positivt for Vålerenga som klubb.

- Spartak Moskva er en skikkelig storklubb og det er en god motstander for Vålerenga å bryne seg på. Klarer Vålerenga å konkurrere med dette laget i en kampsituasjon, vet man at man har et bra nivå inne.

- Jeg mener det er veldig bra for Vålerenga, som ønsker å utvikle seg til å bli en bedre fotballklubb, å få møte et lag som Spartak. Spillerne får føle på et nivå som norske lag per i dag ikke ligger på, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere