*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga anmeldt av Påtalenemnda

Les Vålerengas pressemelding om anmeldelsen her.

27.10.11 22:45

Vålerenga tar til etterretning at Påtalenemnda i Norges Fotballforbund mener at Gunnarsson/Stengel-sakene bør behandles i forbundets Doms- og sanksjonsutvalg. Vi registrerer at innstillingen fra utvalget er alvorlig, men at den ikke er en dom, ettersom Påtalenemnda ikke er et domsorgan.

Styrene og ledelsen i Vålerenga er ydmyke overfor situasjonen som er oppstått, og beklager den belastningen denne saken er for klubbens og fotballens omdømme. Vi beklager spesielt overfor de to spillerne som uforskyldt er blitt dratt inn i disse sakene, og ufrivillig har fått medias oppmerksomhet.

Vålerenga ser fram til å få belyst alle sider av sakene fra vår side. Vi skal gjøre vårt ytterste for å fremlegge all dokumentasjon som kan kaste lys over sakene i forbindelse med behandlingen i Doms- og sanksjonsutvalget.

Ettersom dette nå er en juridisk sak i idrettens domssystem, med en alvorlig innstilling, vil vi ikke gi ytterligere kommentarer i saken før Doms- og sanksjonsutvalget har kommet med sin avgjørelse.

Les Påtalenemndas innstilling her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag