RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga åpnet med tap

Sist oppdatert:
- Men vi er bedre enn på samme tid i fjor, sier Vålerenga-treneren.

- Når Harstad scorer to mål og vi null, er det klart at det er en fortjent seier, men vi produserte nok sjanser i løpet av kampen til å score mål selv, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Vi kom imidlertid fryktelig skeivt ut. Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter fire minutter. Vi hadde fokus på å nekte bakrom før kampen, likevel glipper det allerede etter noen minutter når Harstad slår i bakrom, spiller ut 45 grader og scorer. Det skal ikke skje.

Hjemmelaget doblet

Etter målet jobbet Vålerenga seg inn i kampen igjen, men etter halvspilt omgang doblet hjemmelaget ledelsen.

- De scoret på sin neste sjanse. Gudmund var uheldig og glapp ballen. Returen satt Harstad i mål.

- Etter det andre målet ble vi litt for oppjaga, men vi skapte likevel en del sjanser. Vi var blant annet alene med keeper fire ganger uten å få uttelling.

Dermed sto resultatet seg til pause.

- Vi tok en skikkelig pauseprat der vi ble enige om at det som skjedde i førsteomgang ikke var bra nok. Fokus før andreomgang var bedre pasningskvalitet og kortere avstander i laget, forteller Olsen.

- Prestasjonsmessig ok

Det ga seg utslag i et betraktelig bedre Vålerenga etter pause, selv om målene uteble.

- Vi hadde ballen 70 prosent av tida, men scoret ikke. Det er kjedelig å tape åpningskampen, men prestasjonsmessig var dette en helt ok start som gjør at vi ser positivt på fortsettelsen.

- I dag slapp vi til en del spillere som knapt har spilt andredivisjon før. Likevel synes jeg at vi ser mye bedre ut nå enn på samme tid i fjor. Vi skal huske på at Harstad er et ganske bra 2. divisjonslag. De endte på femteplass i sin avdeling i fjor og har mer rutine enn oss i laget.

Proff Nouri

Vålerenga hadde med seg fem spillere fra a-lagstroppen til Harstad.

- Det er vanskelig å trekke frem noen i dag. Det var jevnt over ganske bra, men Amin Nouri viste igjen god innsats. Han er profesjonell og går foran med gode holdninger.

Harstad - Vålerenga 2 2-0 (2-0)
Harstad stadion - 400 tilskuere

Mål: 1-0 Kjell-Gunnar Vangen (4), 2-0 Kjell-Gunnar Vangen (20)

Gult kort Vålerenga: Fadi Aziz

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn - Lamin Bojang, Aleksander Solli, Nicolai Næss, Amin Nouri - Adnan Haidar, Kamer Qaka - Andreas Lund - Ahmed El-Amrani (Ghayas Zaid fra 85), Sidoine Oussou (Shåresh Ahmadi fra 55), Monir Ben Mossa (Fadi Aziz fra 69)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere