RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga arrangerte markedsdag

Sist oppdatert:
Sportslig oppdatering og faglig påfyll for Vålerengas samarbeidspartnere.

Forrige uke arrangerte kommersiell avdeling i Vålerenga Fotball markedsdag på Ullevaal stadion.

Rundt 100 deltakere fra Vålerengas samarbeidspartnere deltok på arrangementet som startet med et foredrag av Øystein Engen fra Head and Supplies. Nordea snakket om innkjøpsrutiner i store konsern og hva man bør hensynta som leverandør og hvordan man skal kvalitetssikre innkjøpsprosesser som innkjøper.

Morten Brandt fra Euro Business School holdt et foredrag som tok for seg temaet motivasjon. I dette forrykende foredraget fikk han fram selve essensen i hva som ligger bak den enkeltes motivasjon og drivkraft for å gjøre en god jobb og ha en postiv innstilling til jobb livet generelt.

Freddy dos Santos og Andrea Loberto gikk igjennom sportslig status så langt i sesongen og hvordan laget skal angripe fortsettelsen av sesongen.

Etter lunsj var det messe hvor alle 45 bedrifter presenterte seg gjennom egne stand og gode tilbud. Aktivitetnivået var høyt og det ble knyttet gode businesskontakter på kryss og tvers.

Dagen ble avsluttet med en 3-retters festmiddag hvor Trond og Ingvil Nagell Dahl sto for underholdningen med musikk, musikkquiz og dans.

Markedsdagen ble avholdt på Ullevaal Stadion, vår hjemmearena som ble en flott ramme for hele arrangementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere