*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga bekrefter overgang

Finalekapteinen bytter klubb.

28.07.09 21:40

Klikk på bildet for å forstørre.

Vålerenga har blitt enige med Adeccoligaklubben Bryne om en utlånsavtale for Stefan Strandberg. Strandberg kom til Vålerenga fra Mandalskameratene foran årets sesong.

- Det er en avtale som strekker seg fra 1.august til 30.august. Så får vi se hvordan det går etter endt periode, om vi trenger han selv eller om det passer at han forlenger, sier sportsdirektør Truls Haakonsen om avtalen.

Trenger spilletid

Strandberg har ytret ønske overfor trenerteamet i Vålerenga at han ønsker å spille midtbane, som han gjorde i deler av karrieren i Mandalskameratene.

- Stefan skal nok i utgangspunktet bli brukt som midtbanespiller i Bryne, så får vi se hvor han ender opp etter hvert. Det viktigste for Stefan nå er at han får spilletid, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif-fotball.no.

- Vi har fortsatt stor tro på Stefan og ønsker å gi han spilletid på et så høyt nivå som mulig for hans egen utvikling. Dette er en fin sjanse for han til å få spille på et godt Adeccoligalag. Det var Stefan positiv til selv og det er vi positive til.

Strandberg var i sommer kaptein på Vålerengas lag som vant JET-turneringen på Hamar.

Diskutér overgangen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag