RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga berget plassen

Sist oppdatert:
Snudde 0-1 til 4-1 og sikret fortsatt andredivisjonsspill.

Av Ole Martin Grønset

Vålerengas rekruttlag berget lørdag ettermiddag plassen i 2.divisjon etter at de slo Hasle-Løren 4-1 på Lørenbanen.

Dårlig start

Det var et rekruttlag forsterket med Freddy dos Santos og Harmeet Singh som tok turen til Lørenbanen lørdag formiddag.

Hasle-Løren tok ledelsen etter drøye 14 minutter da de fikk straffe etter at en av spillerne deres ble felt på vei inn i Vålerenga-feltet. Vålerengas keeper Gudmund Taksdal Kongshavn var etter straffen men kunne i forhindre at det ble 1-0 til Hasle-Løren.

Etter hvert som meldingene om at Harstad ledet både 1,2 og 3-0 ble det spennende for de drøyt 80 tilskuerne som hadde tatt turen til Lørenbanen.

Vålerenga viste at de ikke hadde gitt opp å beholde plassen i 2.divisjon og etter drøye 28 minutter fikk de en etterlengtet utligning da Harmeet Singh spilte Adnan Haidar gjennom, og alene med keeper gjorde Adnan ingen feil og banket inn 1-1.

- Flashback

- Det ble en kamp der vi havnet under 1-0 og det ble litt som i fjor da LSK2 kjempet om opprykk mot nettopp Hasle-Løren og ikke klarte det, det ga treneren en liten flashback og jeg tror det var noen av spillerne våre som ble litt smånervøse, og som for første gang på veldig lenge har vært i en kamp der det virkelig betyr noe om du vinner eller taper. Vi går heldigvis til pause med 1-1 etter en god scoring av Adnan Haidar, sier VIF-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Scoringen til Adnan fikk gutta til å slippe ned skuldrene litt i pausen og Martin Andresen, som øverste leder i klubben var her og hadde en god prat med gutta i pausen, og det tror jeg gjorde godt.

Andreomgang var knapt i gang før Ahmed El-Amrani fintet bort halve Hasle-Løren forsvaret og banket inn 1-2 bak Hasle-Lørens keeper.

Etter at VIF-rekruttene tok ledelsen hadde de full kontroll på kampen og etter 63 minutter åpnet Harmeet Singh nok en gang Hasle-Løren forsvaret, denne gangen spilte han gjennom Chuma Anene som alene med keeper plasserte ballen utagbart nede i hjørnet og 1-3-ledelse til VIF-rekruttene.

Haidars andre

VIF-rekruttene var ikke ferdig med å score mål og i det 89 minutt la Adnan Haidar på til 1-4 etter et innlegg fra Chuma Anene og litt klabb og babb i feltet endte ballen hos Haidar som fikk satt inn sitt andre mål for dagen.

På overtid av andre omgang fikk Hasle-Løren sitt andre straffespark for dagen, men denne gangen gikk straffesparket utenfor.

Dermed endte kampen 1-4 til VIF-rekruttene som dermed får spille i 2.divisjon også neste år.

- I andreomgang fikk vi en tidlig scoring, og resten av matchen ble ikke noen eksplosjon av en kamp, men vi gjør det som trengs og det viktigste er at vi gjorde jobben og klarte på ny å sikre oss ny kontrakt i andre divisjon. Det så lenge stygt ut i årets sesong, og vi må nok en gang sette oss ned å se på hvordan vi kan starte neste sesong på en bedre måte, det har blitt sagt mange ganger men vi får se om vi klarer å gjøre noe med det inn mot 2012 sesongen, forteller Olsen.

- Vi vil gjerne takke alle som har fulgt juniorlaget og rekruttlaget denne sesongen, det har gått litt opp og ned i år, sånn vil det alltid være med et rekruttlag, men jeg syns vi leverer en sterk sluttspurt. Jeg håper alle som har sett på i år kommer tilbake neste år og så får vi se om vi kan gjøre det enda bedre neste år.

Hasle-Løren – Vålerenga 2 1-4 (1-1)
Fair Play ligaen avd.4, Løren banen, 22.10.11

Mål: 1-0 Hasle-Løren (14 str.), 1-1 Adnan Haidar (28), 1-2 Ahmed El-Amrani (46), 1-3 Chuma Anene (63), 1-4 Adnan Haidar (89)

Vålerengas 2-lag: Gudmund Taksdal Kongshavn – Freddy dos Santos (kpt.) (Dawda Leigh fra 64), Alexander Solli, Benjamin Dahl Hagen, Deniz Payasli – Nikolai Næss – Harmeet Singh (Shola Akinyemi fra 68), Adnan Haidar – Chuma Anene, Sidoine Ossou, Ahmed El-Amrani

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere