RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga besøker Nesodden

Sist oppdatert:
Mandag 23. april gjør Vålerenga Fotball sitt første klubbesøk til en av klubbene i Hafslunds Drømmetreff.

Vålerengas a-lag og støtteapparat vil i år besøke fem av klubbene i Hafslunds Drømmetreff, Hafslund og Vålerengas breddeprosjekt. Mandag 23. april arrangeres det første klubbesøket når Vålerenga besøker Nesodden.

Hafslund og Vålerenga håper dette skal bli en fotballfest rundt om i lokalmiljøet og en god opplevelse både for klubbene vi besøker og for a-laget vårt. Vi ønsker med disse besøkene å skape nærhet mellom lokalmiljø, klubbene og spillere/trenere.

- At vi får muligheten til å vise oss fram i nærområdet er noe jeg ser fram til. Vi håper Vålerenga Fotball kan inspirere barn og unge til å drive med fotball og tror det klubbesøk kan bidra til dette, sier Martin Andresen.

- Det er også hyggelig å se på nært hold hvordan breddeklubbene i Oslo og Omegn drives og at vi får muligheten til å dele noe av vår kompetanse tilbake til klubbene som kanskje en dag skal være med å utvikle den neste supporterfavoritten på Ullevaal stadion.

Program

Vålerenga Fotball v/ Martin Andresen og a-laget besøker Nesodden Fotball mandag 23. april. Her skal A-laget trene, spise, arrangere gratis fotballskole for barn 6-12 år og trenerseminar for alle trenere og leder i området.

Det er lagt opp til en begivenhetsrik dag. Mandagens program er:

- kl. 12.00 Trening A-laget Vålerenga Fotball, KGB
- kl. 14.00 Lunsj spillere og støtteapparat, NIF Huset
- kl. 15.00 Minifotballskole for barn i alderen 6-16 år med Martin Andresen og Vålerengas A-lag og støtteapparat som instruktører, KGB
- kl. 17.00 Trenerseminar med Andrea Loberto, Utviklingssjef Vålerenga Fotball, NIF Huset
- kl. 18.00 slutt

Kafeen vil også være åpen og det vil være aktiviteter på sidelinjen under dagen. Bla. kommer Adidas mellom kl. 12.00 -15. hvor det blir mulighet for å teste adidas Micoach Speedcell, F50 micoach. Det vil også bli salg av supporterutstyr for begge lag og Vålerengas maskot ”Tippen” kommer!

Vi ønsker at så mange som mulig benytter anledningen til å bli bedre kjent med både Vålerenga Fotball og Nesodden Fotball denne dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere