RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga besøkte Fattighuset

Sist oppdatert:

Se Vålerenga besøke Fattighuset her

Fattighuset i Oslo og Vålerenga har inngått et samarbeid. Sammen med andre samarbeidspartnere av Vålerenga, som Rimi, bidrar Vålerenga med mat og innsamling av klær. I tillegg deles det ut billetter til Vålerengas hjemmekamper på Ullevaal Stadion.

Fredag før seriepremieren mot Viking var VIF-profilene Mohammed Fellah, Mohammed Abdellaoue og Martin Andresen på besøk hos Fattighuset og hjalp til med matutdeling.

- Vålerenga som klubb har et ansvar utenfor det å spille fotball. Vi har et ansvar for lokalmiljøet vårt og dette er en veldig fin ting. For gutta er det veldig fint å få et litt annet perspektiv på livet, sier VIF-manager Martin Andresen til VIF TV.

Se Vålerenga besøke Fattighuset her

Litt om Fattighuset

Fattighuset er en selvhjelpsorganisasjon som ved hjelp av egen innsats og gjensidig hjelp har som formål å bedre livsgrunnlaget for folk som står i et uønsket avhengighetsforhold til det offentlige.

Fattighuset har ca 25 frivillige som bruker av sin tid til å hjelpe til med matutdeling og andre oppgaver på Fattighuset.

Les mer om Fattighuset her


(Alle foto: VIF Media)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere