RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga best på nett

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Under Norsk Toppfotballs seminar for Tippeliga- og Addecoklubber i Oslo lørdag ble Vålerengas nettsider kåret til de beste i Tippeligaen.

En jury bestående av Rune Nøstvik (redaksjonssjef, nye medier, NRK), Knut Espen Svegaarden (sportsjournalist, VG), Silje Johannessen (leder, NISO) og Camilla Grund (medierådgiver interaktive medier, Carat) kåret lørdag ettermiddag Vålerengas hjemmesider til å være de beste i Tippeligaen. Viking kom på 2.plass og Stabæk fikk 3.plass. I utgangspunktet skulle det være en felles kåring for Tippeligaen og Adeccoligaen, men dette ble endret. Moss FK vant kåringen for Adeccoligaen.

Juryens begrunnelse:
Dette er en oversiktlig og profesjonell side som har lagt vekt på egen skribent, god bildebruk og utstrakt bruk av web-TV. Klubben kan bli flinkere med hyppigheten av nyhetsoppdateringer, men totalt sett er dette den beste nettsiden i Tippeligaen.

I tilegg ble det nevnt at helheten på siden er god, og at man har tenkt på det meste som design, brukervennlighet, oppdateringer og innovative løsninger. Vålerenga fikk også ros for å være banebrytende ved å streame forskjellige hendelser direkte på nett, slik som cupkampen mot FF Lillehammer og pressekonferansen når Kjetil Rekdal trakk seg som hovedtrener.

Stolt mediasjef
Mediasjef Bjørn Olsen var naturlig nok både glad og stolt etter overrekkelsen.

- Dette har vi jobbet hardt for, og har hele tiden hatt trua på det vi har holdt på med, selv om det har vært noe kritikk i starten, sier han fornøyd til årets beste Tippeliganettside.

Han er enig i at det er ting som kan forberedes, men dette jobbes det med kontinuerlig.

- Vi ønsker å være enda bedre på å ha hyppigere nyhetsoppdateringer. Vi jobber også ved å integrere de andre tjenestene videre, slik som VIF TV. Vi skal ut i alle kanaler, forklarer han.

Samarbeidet klubben har med TV2/Nettavisen ser han også på som en viktig bidragsyter.

- I år har vi også sett nytten av vårt tette samarbeid med TV2/Nettavisen, som har vært med å løfte siden vår mange hakk. Vi har tett integrering til en innholdsrik statistikkdel hos TV2/Nettavisen, og ved at vi ligger hos de har vi god serverkapasitet til å takle pågangen på siden vår.

Videre motivasjon
- Vi setter denne utmerkelsen høyt, og er veldig stolte over å bli kåret til den beste nettsiden i Tippeligaen. Dette har vi klart takket være jobben hele teamet rundt siden har lagt ned, og det gir oss en god motivasjon til det videre arbeidet. Vi er veldig motiverte for å utvikle nettsidene til å bli enda bedre i tiden som kommer, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere