RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga får økonomiskryt

Sist oppdatert:
Lisensnemda i NFF har oppdatert status i toppfotballen.

Lisensnemda i Norges Fotballforbund la frem tall for klubbene på en pressekonferanse på Ullevaal stadion mandag.

Den nye lisensordningen i toppfotballen innebærer blant annet at klubber skal lage og følge egne handlingsplaner for å få en mer sunn økonomi i klubbfotballen.

Vålerenga får skryt for handlekraften klubben har vist den siste tiden. Vålerenga har snudd et minusresultat til et positivt resultat det siste året.

- Av godt etablerte klubber i Tippeligaen kan jeg trekke frem Vålerenga og Lillestrøm som har snudd en negativ trend. Begge har tatt driftsmessige grep som kan gi langsiktig bærekraft dersom arbeidet blir fulgt opp videre, sier fotballpresident Yngve Hallén i en pressemelding fra NFF.

Administrerende direktør Pål Breen mener jobben i Vålerenga ikke er over til tross for skryten.

- Vi har kommet et godt stykke på vei, men er overhodet ikke i mål. Vi har gjort grep internt, både på sport og i administrasjonen for å snu et negativt resultat, men vi kan ikke sette oss tilbake og hvile nå, sier Breen til vif-fotball.no.

- Det blir viktig for oss at vi fortsatt har fullt fokus på at vi skal ha en sunn økonomi. Vi skal ikke bruke mer penger enn vi har og vi har en målsetning om at vi også skal tjene penger på driften. På den måten skal vi sikre at Vålerenga forblir en toppklubb også i årene som kommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere