RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga forlenger ICA-avtale

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Vålerenga signerte denne uka en ny avtale med hovedsamarbeidspartner ICA. Avtalen strekker seg over fem år og har en verdi på 13 millioner kroner. I tillegg kommer bonuser ved måloppnåelse.

- Både vi og ICA er veldig fornøyd med at en ny avtale er i havn. Det er veldig viktig å signere en avtale som strekker seg over lang tid. Det gir oss den nødvendige forutsigbarheten i forhold til økonomisk vekst og er en forutsetning for en klubb som Vålerenga som har satt seg veldig høye mål for fremtiden, sier markedsdirektør i Vålerenga Fotball, Rune Hansen, til vif.no.

- Avtalen gir oss bedre rammevilkår for å samarbeide strategisk over tid og ICA blir med denne avtalen en av de største og viktigste samarbeidsparterne til Vålerenga Fotball.

Avtalens verdi er på 13 millioner pluss bonuser ved måloppnåelse og strekker seg over de fem neste årene.

- ICA investerer med denne avtalen i synlighet, hospitality og forretningsutvikling. ICA beholder de samme eksponeringsflatene som de hadde forrige sesong og blir eksponert på baksiden av shorts, på ryggen av treningstøy og gjennom digital arenareklame, forteller markedsdirektøren.

- Jeg oppfordrer hele Vålerenga-familien til å være lojale mot ICA.

Samarbeidet mellom ICA og Vålerenga ble innledet før 2005-sesongen. Allerede i avtalens første år vant Vålerenga serien og året etter kapret Enga bronsen i siste serierunde. Etter en skuffende 2007-sesong ser ICA og Vålerenga fremover.

- Verken ICA eller Vålerenga er fornøyd med resultatene forrige sesong og er fast bestemt på å løfte Vålerenga mot nye medaljer. Vi håper at samarbeidet skal ha en positiv effekt på begge parter og bringe både ICA og Vålerenga opp til toppen, avslutter Hansen.

Eventuelle spørsmål vedrørende samarbeidet med ICA kan rettes til markedsdirektør Rune Hansen i Vålerenga Fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere