*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga forlenger med WANG

16.11.10 11:18

Vålerenga Fotball har forlenget sitt samarbeid med WANG Toppidrett. Den nye avtalen strekker seg ut 2013.

- Vi har hatt et fruktbart og godt samarbeid med WANG over flere år. Derfor var det naturlig for oss å forlenge den avtalen, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Det er viktig at våre unge spillere får muligheten til å kombinere skole og fotball. De blir fulgt opp på skolearbeidet og har gode fotballøkter i skolehverdagen ved siden av treningene med Vålerenga.

Også hos WANG Toppidrett er man glade for å fortsette samarbeidet.

- WANG Toppidrett er glade for å få dette i orden. Mange spillere som i dag spiller og har spilt har en fortid fra WANG-systemet. Det er viktig for spillerne å gjennomføre videregående skole på en skikkelig måte og ved WANG kan man kombinere dette med full satsning på fotball parallelt, sier sportsjef Tor Ole Skullerud ved WANG.

- Det er krevende å gjennomføre skolegangen samtidig som man skal trene fotball hver dag. Særlig krevende er det når man blir A-lagsspiller og trener midt på dagen. Dette krever høy grad av fleksibilitet og forståelse fra lærere, administrasjon og trenere. Dette har vi etter hvert lang erfaring på gjennom samarbeidet med Vålerenga. Men ikke minst stiller det høye krav til eleven selv også.

Spillere som Harmeet Singh, Mohammed Fellah, Amin Nouri, Adnan Haidar, Gudmund Taksdal Kongshavn, Kristian Brix, Fredrik Carlsen (Aalesund), Alexander Mathisen (Aalesund), Glenn Roberts (Åtvidaberg), Adam Larsen Kwarasey (Strømsgodset) og Daniel Fredheim Holm (Aalborg) har alle gått på WANG. Chuma Anene og Håvard Nielsen er nå elever ved WANG ved siden av satsningen i Vålerenga.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.