RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga henter spiss

Sist oppdatert:
Tidligere Bundesliga-proff Isaac Boakye (29) signerer for Oslo-klubben.

Vålerenga har i dag signert den ghanesiske spissen Isaac Boakye (29). Spissen har den siste tiden stått uten kontrakt og kommer vederlagsfritt til Vålerenga. Boakye har signert en ettårskontrakt med Vålerenga.

- Boakye er en kraftfull spiss som skal inn og bidra da sentrale offensive spillere har vært skadet inn mot seriestart. Vi ønsker en bedre dekning totalt på det offensive og føler vi har fått det nå, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Vi har gode referanser fra våre folk på Isaac og har hatt han på blokka tidligere. Vi tror han vil passe inn i vår spillestil.

Boakye har lang erfaring fra tysk fotball og har spilt for klubber som Arminia Bielefeld, Wolfsburg og FC Nürnberg, i tillegg til et låneopphold i FC Mainz.

- Isaac over åtte års erfaring fra et meget godt nivå i Tyskland, og har spilt over fem år i Bundesliga. Lagene han spilte for i 2. Bundesliga rykket opp. I tillegg har han 18 landskamper og seks scoringer for Ghana. Vi har forventninger til at han kan bekle spissrollen vår på en bra måte, sier Haakonsen.

Isaac Boakye
Født: 26. november 1981
Posisjon: Angrep
Høyde/vekt: 181 cm/77 kg

Tidligere klubber: Asante Kotoko (Ghana), Arminia Bielefeld (Tyskland), Wolfsburg (Tyskland), FC Mainz (Tyskland, lån), FC Nürnberg (Tyskland).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere