*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga henter United-spiller

Etzaz Hussain klar for Vålerenga.

19.01.11 15:19

Vålerenga har blitt enige med Manchester United om en overgang for midtbanespilleren Etzaz Hussain (17). Hussain har signert på en treårsavtale med Vålerenga.

Hussain er fra Langhus i Akershus der han spilte a-lagsfotball i 3. divisjon allerede som 14-åring. Sommeren 2008 hospiterte han med Vålerengas juniorlag i Junior elite-turneringa (JET) på Hamar.

Hussain var yngstemann i Vålerenga-troppen under JET-turneringa og fikk blant annet tillit i den avgjørende gruppespillkampen mot Nord-Sjælland. Midtbanespilleren viste ingen respekt og kvitterte med å gi Vålerenga ledelsen etter snaue halvtimen. Hussein fikk ballen midt på Nord-Sjællands banehalvdel, forserte noen meter før han dunket ballen opp i krysset fra 30 meter.

Tirsdag spilte Hussain 2. omgang i treningskampen mot HamKam i Vallhall.

Landslagserfaring

Hussain har flere kamper på yngre landslag for Norge, og har vært landslagskaptein for den norske 1993-årgangen de siste årene.

Hussain flyttet til Manchester i april 2009 og tegnet proffkontrakt med klubben på sin 17-årsdag 23. januar 2010. Nå returnerer han til Norge og blir Vålerenga-spiller. Hussain har singert en a-lagskontrakt med Vålerenga og får draktnummer 8 i klubben.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag