RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga hjelper Skeid

Sist oppdatert:

Skeid Fotball sliter med store økonomiske problemer og får nå hjelp av Vålerenga Fotball.

- Vi har seks tidligere Skeid-spillere som er i Vålerenga nå. Det betyr mye for Oslo-fotballen og Vålerenga spesielt at Skeid klarer seg. Derfor har vi kommet fram til noen løsninger for å hjelpe Skeid, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

Vålerengas bidrag

- Vålerenga har gått med på å forskuddsbetale penger til Skeid på fremtidige kampbonuser på spillerne Mostafa Abdellaoue og Dawda Leigh.

- Det forhandles om utkjøp av videresalgsprosenter på spillerne Mohammed og Mostafa Abdellaoue og Dawda Leigh.

- Skeid får trene gratis på Valle i mai 2010.

- Spillerne Mohammed og Mostafa Abdellaoue, Dawda Leigh, Freddy dos Santos, Morten Berre og Birger Madsen er gjort tilgjengelige for Skeid til å bruke i de kampanjer de drar i gang for å bidra til å redde klubben.

Trenger mer hjelp

Selv om Vålerenga nå går inn for å hjelpe Skeid, er ikke klubben reddet.

- Alle klubber, inklusive Vålerenga, sliter økonomisk. Vi har kommet fram til løsninger som vi på nåværende tidspunkt kan bidra med. Samtidig er det viktig å påpeke at Skeid ikke er reddet, og at de fortsatt trenger hjelp, sier Breen.

- Varmer våre hjerter

Skeid er meget takknemlige for bidraget Vålerenga har gitt.

- Vi setter stor pris på engasjementet Vålerenga har vist ovenfor Skeid. Ikke bare i forhold til utbetalingene for å hjelpe oss økonomisk nå men også for å fristille spillere til å hjelpe oss med aktiviteter, sier Skeids styreleder Konrad Kuhlman til vif-fotball.

- I tillegg har Vålerengas styremedlem Jon Nordbrekken hjulpet oss med rådgivning for hvordan vi skal komme oss ut av situasjonen vi har havnet i. Det varmer virkelig våre hjerter at en konkurrent av oss hjelper oss så mye i en meget krevende situasjon, og det vil vi aldri glemme, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere