RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga II tapte mot Tollnes

Sist oppdatert:
VALLE (vif.no): Vålerengas II stilte med rent juniorlag mot Tollnes mandag kveld og tapte 1-0, men kampen var verdifull erfaring for de yngste.

– Vi er selvfølgelig ikke fornøyd når vi taper, men etter å ha stått med lua i hånda før pause, viser andreomgang at gutta har viljen som skal til, sier Vålerengatrener Andreas Holter til vif.no.

Vålerengas unge spillere brukte en sjansefattig førsteomgang til å venne seg til nivået. Til pause ledet Tollnes 1-0 etter scoring av Christan Sætre.

– Vi opptrer litt som et juniorlag i førsteomgang og får ikke etablert noe særlig spill. I andreomgang er vi forsåvidt ganske bra. Vi er fortsatt ikke helt fornøyd, men vi viser i hvert fall at vi kan spille jevnt med andredivisjonslag med bare juniorer.

Ikke kalde nok
I andreomgang har unggutta blitt varme i trøya og skaper flere sjanser.

– Det er litt surt at vi ikke er litt kaldere i avgjørende situasjoner rundt deres sekstenmeter. Vi stresser og slår på førstebevegelse i stedet for å vente på den andre. Det blir for unøyaktig. Vi skaper ikke mange sjanser, men de vi får må vi utnytte bedre, sier Holter.

Mot slutten av kampen var Tollnes det førende laget og produserte flere store sjanser.

– Vi gikk litt opp i liminga, men det er samme om vi taper med ett eller to mål. Etter at Christan Svendby måtte ut med hodeskade spilte vi med ti mann, dessuten flyttet vi midtstopper Jørgen Horn fram for å vinne dueller. Det var også litt surr med byttene, så vi fikk ikke gjort de endringene vi hadde planlagt, forteller Holter.

Respektabel innsats
Andreas Holter trekker frem kaptein Jørgen Horn og guttespilleren Harmeet Singh som Vålerengas beste mot Tollnes.

– Jørgen Horn står fram og er veldig solid. Ellers viser Harmeet Singh at han er fullt på høyde med langt mer erfarne spillere, men han er ung, så vi matcher han forsiktig, men han får helt klart flere muligheter fremover. Ellers gjør gutta stort sett jobben.

– Dette er en arena hvor gutta får vist seg frem. Når a-laget sliter, så er det i disse kampene de unge gutta må spille seg inn om de ønsker å ta steget opp. Det er første gang vi matcher alle juniorene samtidig i 2. divisjon, og de legger ned en respektabel innsats, avslutter Holter.

4. runde, 2. divisjon avdeling 1
Vålerenga II – Tollnes 0-1 (0-1)
Valle Hovin kunstgress

Mål: 0-1 Christian Sætre (37)

Gule kort Vålerenga: Mustafa Achrifi og Dan Fellus

Vålerengas lag: Adam Larsen – Kristoffer Thuen, Jørgen Horn, Morten Lie, Christian Svendby – Adnan Haidar (Harmeet Singh fra 45), Jalal El-Gharbi, Mohammed Fellah (Fredrik Carlsen fra 80), Mustafa Achrifi (Kristian Brix fra 70) – Dan Alberto Fellus, Glenn Roberts

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere