RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga-keeper på landslaget

Lill Yvonne Karlsrud er historisk.

I november signerte Lill Yvonne Karlsrud for Vålerengas damelag. 25-åringen med fortid i Medkila og Klepp er hentet til Vålerenga før den første sesongen i toppserien.

I helgen ble Karlsrud historisk da hun som første Vålerenga-spiller ble hentet inn i en a-landslagstropp. Damelandslaget er fortiden på trenignssamling på La Manga.

- Først og fremst er dette bra for Lill Yvonne som kan komme ned dit og få trening sammen med de beste norske spillerne under gode forhold, sier dametrener Cecilie Berg-Hansen til vif-fotball.no.

- Det er også motiverende for Lill Yvonne å få denne tilliten og det er motiverende for hennes lagkamerater. Det viser at det er mulig å nå landslaget via Vålerenga. Det betyr selvfølgelig også mye for Vålerenga som klubb. Vi ønsker å utvikle så gode spillere at vi alltid har noen av våre med i landslagsdiskusjonen.

Karlsrud har tidligere erfaring fra Norges U23-landslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere