RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga kjøper Bojan Zajic

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Vålerenga har i dag blitt enige med Partizan Beograd om å benytte opsjonen klubben hadde på Bojan Zajic, som har vært på leiekontrakt denne høsten. Zajic knytter seg til VIF de neste tre sesongene.

Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu er godt fornøyd med å ha fått på plass en permanent overgang for midtbanespilleren, som kom til klubben på lån i sommer, selv om han tidligere uttalte at de ville vente med å ta avgjørelsen til en ny hovedtrener var på plass. Nå har han skrevet en kontrakt som strekker seg til 30.november 2010.

- Vi måte benytte oss av opsjonsavtalen vi hadde innen 15.november. Trenerteamet og vi andre rundt spillergruppa har vært fornøyde med det Bojan har prestert, og han har helt klart tatt med seg noen kvaliteter som vi ikke har i spillergruppa fra før, skryter Aalbu.

- Selv om han ikke har startet hver kamp, har han vist til dels godt spill, og vært med på å gjøre Vålerenga til ett bedre lag enn det vi var i vårsesongen.

Gunstig avtale
Aalbu ønsker ikke å avsløre hvor mye Vålerenga betalte for å sikre seg Zajic permanent, men summen ble avtalt allerede ved låneperiodens inngåelse.

- Vi mener prisen vi har betalt er overkommelig, og det er derfor vi har valgt å sikre oss Bojan de neste tre årene nå, forklarer Aalbu.

- Det er også klart vi har sett hvor fantastisk våre supportere har tatt i mot Bojan, og vi føler vi har hentet inn gode spillere før høstsesongen, i låneavtalene til Zajic og Thorvaldsson og med at vi hentet Thomassen som Bosman-spiller. Vi har ikke svidd av mye penger på å styrke stallen, og følte vi kunne benytte oss av opsjonen på Bojan nå.

Zajic har glidd godt inn i laget, både på og utenfor banen, og rapporteres å trives godt i Oslo.

- Bojan har på kort tid bygget opp et nettverk rundt seg. Det er mange venner fra hjemlandet som har tatt seg av han, og det er klart slike ting er viktig for å trives.

- Han har også gitt sterkt uttrykk for at han ønsket å bli værende hos oss, og virket veldig fornøyd når vi først kom til enighet, avslutter en fornøyd sportsdirektør.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere