RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga kverker Myggen

Se og hør Vålerengas hemmelige Mygg-våpen!

Vålerenga ruster til kamp når en av Norges beste spillere gjennom tidene gjester Ullevaal på søndag. 90-tallets store publikumsfavoritt Erik ”Myggen” Mykland er kjent for sitt unike blikk for spillet, utsøkte pasninger, defensive klokhet og presise taklinger. Etter flere år på sidelinja gjorde han et sensasjonelt comeback i Start-drakta forrige sesong og sist søndag var han endelig tilbake på banen i Tippeligaen da Start slo Tromsø 3-1 på Sør Arena.

Last ned Vålerengas radiospot før Start-kampen her.

Førstkommende søndag er arenaen Ullevaal. Moa, Dawda og de andre VIF-gutta er klare til kamp, med eller uten myggspray, når Myggen er tilbake på banen der han tdligere herjet med flagget på brystet. Kampen starter kl. 18.00 og billettene kjøper du på nett hos billettservice.no, i Sjappa eller på Narvesen.

Klikk her for billettinformasjon

Klikk her for å kjøpe billetter hos billettservice.no

Dette er Myggen
Erik Mykland fra Risør ble født 21. Juli 1971. Etter juniorspill i Bryne, debuterte han i Tippeligaen for Start i 1989. Han debuterte på A-landslaget mot Tunisia i 1990 og spilte til sammen 78 kamper med flagget på brystet. Som landslagsspiller fikk han med seg to VM-sluttspill og ett EM-sluttspill.

Myggen har en omfattende proffkarriere bak seg og har spilt klubbfotball i Nederland, Østerrike, Hellas, Tyskland og Danmark.

Mykland la opp i 2004, men gjorde et overraskende comeback for Start i 2008 da han kom på banen som innbytter mot Sandnes Ulf etter 58 minutters spill, til øredøvende jubel fra over 11 000 tilskuere på Sør Arena.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere