RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga leverte overskudd

Sist oppdatert:
Har snudd resultatet med over 26 millioner på ett år.

Tirsdag hadde styret i Vålerenga Invest Fotball AS generalforsamling på Valle hvor administrerende direktør Pål Breen kunne legge fram de økonomiske resultatene for 2010. Vålerenga fikk et resultat på over 7,7 millioner i overskudd før skatt.

- Vi har snudd et underskudd i 2009 på 21,5 millioner til et overskudd i 2010. Den snuoperasjonen er vi selvfølgelig veldig stolte av og den har vært helt nødvendig for videre drift av Vålerenga som en toppklubb i Norge, sier Breen til vif-fotball.no.

Blant annet har Vålerenga kuttet over ti millioner i lønnskostander det siste året.

- Vi har snudd hver stein, og vært igjennom en hard prosess internt både i administrasjonen og på sport. Men, vi er ikke i mål og vi må fortsatt bevise at vi kan drive butikk, sier Breen.

- I år hadde vi nesten 80 prosent av alle samarbeidsavtaler som var utgående, men kommersiell avdeling har gjort en kjempejobb og fått i havn mange store og gode avtaler. De avtalene som har blitt signert den siste tiden legger et veldig solid grunnlag for måten klubben skal drives på de neste sesongene.

- Samtidig vil jeg berømme det sportslige apparatet som har vært med og forstått viktigheten av at vi måtte spare på enkelte punkter, og de har forholdt seg lojalt til rammene som har blitt gitt. Til tross for dette hadde vi en god utvikling spillemessig i fjor og tok sølvmedalje i Tippeligaen. Det tar vi selvfølgelig med oss.

Valg

I tillegg til godkjenning av regnskap for 2010, gjennomgang av sportslig status og avstemning på forslag til endringer av vedtekter ble det styret for Vålerenga Invest Fotball AS valgt for en ny ettårsperiode.

Alle som satt i styret i 2010 ble gjenvalgt, med Jon Pran som styreleder, i tillegg til at Celina Midelfart og Petter Bakken ble valgt som nye styremedlemmer.

Styret Vålerenga Invest Fotball AS

Styret i Vålerenga Invest Fotball AS består av fem aksjonærvalgte og to klubbvalgte representanter.

Styreformann: Jon Pran
Styremedlem: Jon H. Nordbrekken
Styremedlem: Stig Grimsgaard Andersen
Styremedlem: Celina Midelfart
Styremedlem: Petter Bakken

To klubbvalgte representanter oppnevnes etter årsmøtet i Vålerenga Fotball.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere