RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga med omdømmeprosjekt

Sist oppdatert:
Vålerenga er i gang med et omfattende omdømmeprosjekt for å øke egen bevissthet rundt omdømmet til klubben og fremtidige målsetninger.

Vålerenga har som ambisjon om å være ledende i Norden og unike i Europa innen 2013. Med dette menes det at klubben skal være blant Nordens tre beste klubber og at Vålerenga Fotball skal være noe for seg selv og bli kjent for det i fotball-Europa.

Styret vedtok i oktober 2008 å få i gang en gjennomgripende prosess i hele klubben og Vålerenga Fotball Invest som sørger for at det etableres prosjekter og oppgaver i begge organisasjoner som har sitt utgangspunkt i at ambisjonen skal nås innen 2013.

Prosessområdene som er satt opp inkluderer blant annet toppidrett, forretningsutvikling, bredde, samfunnsansvar, organisasjon/struktur, anlegg, publikum/supportere, kultur og omdømme.

- Vi liker gjerne å tro at vi har et godt omdømme, men det er ikke alltid det stemmer med virkeligheten, sier markedssjef Rune Hansen i Vålerenga, som også er ansvarlig for omdømmeprosjektet.

- Derfor har vi nå satt i gang en prosess for å se på forskjellige områder innenfor klubben vår, slik at vi kan nå målene vi har satt oss for 2013.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere