RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga mobiliserer i helgen

Sist oppdatert:
Vålerenga mobiliserer denne helga for å sikre seg verdifulle økonomiske bidrag gjennom grasrotprosjektet til Norsk Tipping. Sjekk hvordan du kan støtte klubben i ditt hjerte.

Etter fire dager der tipperne har hatt anledning til å registrere Vålerenga Fotball som mottager av grasrotmidler har 212 personer registrert Vålerenga Fotball som mottaker av pengene. Totalt blir kr 42.225 nå overført til klubben.

Kampanje

Hele Vålerenga Fotball står sammen om en omfattende kampanje for å markedsføre klubben inn mot den nye grasrotandelen som nå innføres.

- Denne helgen vil Vålerenga Fotball være på plass hos kommisjonærer for å dele ut flyers, vi legger saker på nett, vi sender ut nyhetsbrev både til medlemmer og samarbeidspartnere og vi skal ha en kampanje på nett over hvor mange som velger Vålerenga. Men viktigst av alt: Vi ønsker at du velger Vålerenga - og at du hjelper oss slik at flest mulig gjør det samme, sier daglig leder i Vålerenga Fotball bredde, Morten Sandnæs.

Organisasjonsnummer: 968 218 743

Grasrotandelen betyr at du som tipper og spiller hos Norsk Tipping kan be om at 5 % av innstsen din overføres til klubben i ditt hjerte.

Dette er enkelt, og du betaler ikke noe ekstra for dette. Men hver gang du for eksempel spiller Lotto, Joker eller tipper, overfører Norsk Tipping 5 % av din innsats til den klubben du velger – Vålerenga Fotball!

Dette gjør du enkelt på en av følgende måter:

* Du må ha spillerkort

* Oppgi organisasjonsnummer til kommisjonæren - 968 218 743

* Be kommisjonæren velge Vålerenga Fotball for deg

* Gå inn på nett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no

Kan få et kjempeløft

- Dersom Vålerenga Fotball nå lykkes i denne mobiliseringen, kan hele klubben få et gedigent løft, slik at gutter og jenter i klubben kan få bedre anlegg, et bedre sportslig tilbud og at vi alle kan fremstå som en enda mer mangfoldig og inkluderende klubb, sier daglig leder Morten Sandnæs i Vålerenga Fotball - bredde.

”Du speller for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga”.

vfo jubel 562 2
vfo jubel 562 2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere