*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga møter AaB til treningskamp

VALLHALL (vif.no): Førstkommende torsdag kl. 15.30 møter Vålerenga den danske klubben Aalborg til treningskamp borte. Aalborg skulle egentlig møte Djurgården, men den svenske klubben måtte avlyse grunnet sykdom og skader.

04.03.08 22:46

Den skandinaviske turneringen Royal League ble som kjent avlyst denne vinteren, men de kvalifiserte lagene har fått en pott penger til å spille gode treningskamper. Aalborg er et av disse lagene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Digitalsport)

- Sjefen i Royal League ringte meg mandag og spurte om vi ønsket å spille en kamp mot Aalborg onsdag, torsdag eller fredag. Djurgården måtte trekke seg fra den oppsatte kampen og Aalborg ønsket å møte oss, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

- Jeg snakket med trenerteamet, og vi ble enige om at vi kunne møte de på torsdag forutsatt at vi kunne komme oss opp og ned samme dag.

Vålerenga reiser tilbake til La Manga allerede lørdag, og har foretatt en del tester tidlig i denne uken. Derfor passet torsdagen best.

- Å spille på onsdag ville være for tett opp til testene og fredag for tett på avreise til La Manga. Nå får vi en lett økt på kunstgress her onsdag før vi får spille en kamp som gir god matching på et forhåpentligvis godt underlag torsdag. Dermed får ikke så mye variasjon i underlaget, og det passer oss fint før vi reiser ned til La Manga igjen.

- Så lenge vi kunne reise opp og ned på dagen var det en fin mulighet for oss til å spille enda en kamp på gress før seriestart, avslutter Aalbu.

Aalborg – Vålerenga
Treningskamp, Energi Nord Arena, torsdag 6.mars kl. 15.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.