*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga møter Liverpool

21.04.10 08:08

Den engelske storklubben Liverpool kommer til Oslo onsdag 4. august for å møte Vålerenga til treningskamp på Ullevaal Stadion.

Laget fra Merseyside var også på Ullevaal sommeren 2008, og vant da 4-1 over Vålerenga. Da scoret Bojan Zajic Vålerengas mål.

Anført av verdensstjernene Steven Gerrard, Pepe Reina og Fernando Torres kommer Liverpool for å legge den siste finpussen før neste års Premier League-sesong sparkes i gang.

Internasjonal matching

VIF-manager Martin Andresen gleder seg til å møte Liverpool igjen.

- For de av våre som er Liverpool-supportere så blir dette selvfølgelig en stor kveld. Vi gleder oss veldig til å ta i mot så kvalifisert motstand på Ullevaal, sier Andresen til vif-fotball.no.

- Å møte verdensstjerner i kampsituasjon er en fantastisk mulighet for våre spillere til å se hva som kreves for å bli bedre, og det er uvurderlig trening for vårt vedkommende. Vi får spille for fullsatte tribuner mot et meget godt lag, og det er noe jeg tror vil gjøre Vålerenga til et bedre lag i fremtiden.

Det er VIF Event som har fått på plass treningskampen mot Liverpool.

- Event- og hospitality-avdelingen hos oss sammen med Vålerenga Sjappa har gjort en fantastisk jobb med å få Liverpool til Ullevaal nok en gang. Dette blir en fotballfest for Vålerenga og de mange Liverpool-supporterne i Norge, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport/Matt West (Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.