RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga møter Barcelona

Sist oppdatert:

På Vålerengas bursdag, torsdag 29. juli kl. 19.00, kommer fotballstorheten FC Barcelona til Ullevaal stadion for å spille treningskamp mot Vålerenga. Dette blir den eneste oppkjøringskampen Barcelona skal spille i Europa før neste sesong.

Barcelona vant Primera Divisjon, den spanske supercupen, den europeiske supercupen og FIFA Club World Cup sist år. Forrige sesong ble Barcelona det første laget i historien som vant seks mulige trofeer på rad, inkludert Champions League i Roma.

Vålerenga får en fantastisk mulighet til å spille en vennskapskamp mot laget som er ansett som det beste i verden.

Stolt Andresen

Vålerengas manager, Martin Andresen, ser fram til å møte et lag av Barcelonas kaliber.

- Dette er en fantastisk mulighet for våre spillere til å møte noen av verdens beste spillere. Det vil være en lærerik kamp for spillerne våre, sier Andresen til VIF TV.

- Å møte denne typen spillere gir de gode referansepunkt på hva det kreves for å bli en bedre fotballspiller. Å få muligheten til å matche oss mot en så god motstander er veldig bra for Vålerenga som klubb, og dette er en kamp vi virkelig ser fram til å spille.

Se Andresen om møtet med Barcelona her

Guardiola gleder seg

FC Barcelonas manager, Pep Guardiola, ser fram til å besøke Norge.

- Dette er en flott mulighet for oss til å besøke våre supportere i Norge. Vi håper vi får en fin tid i Oslo og forhåpentligvis kan alle som kommer på kampen glede seg over en minnerik kamp, sier Guardiola.

Barcelona holder en generell pressekonferanse i FC Barcelona Stadium Press Conference Room rundt kl. 13.00 hvor også kampen mot Vålerenga blir annonsert.

For billettinformasjon - klikk her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere