RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga møter Liverpool

Sist oppdatert:
Premier League-klubben kommer til Ullevaal stadion.

Mandag 1. august kl. 19.00 tar Vålerenga i mot Liverpool på Ullevaal stadion til vennskapskamp. Liverpool besøkte Vålerenga og Ullevaal også i 2008, den gangen vant engelskmennene 4-1.

- Selv om dette er vennskapskamper er dette en viktig kamp for Vålerenga. Vi får matchet oss skikkelig mot en motstander som daglig spiller i en av verdens beste ligaer, og det vil utvikle Vålerenga videre, sier Martin Andresen.

- Vi er veldig fornøyde med denne kampen og gleder oss til å spille for et fullsatt Ullevaal stadion.

Liverpools norske supporterklubb, Liverpool FC Supporters Club Scandinavian Branch, er selvfølgelig fornøyde med at favorittklubben besøker Norge.

- Dette er kjempegøy og vi setter stor pris på at Liverpool kommer og spiller for alle de norske supporterne, sier supporterklubbens leder, Pål Møller.

Kampen på Ullevaal spilles kun uker før neste Premier League-sesong sparkes i gang.

- Liverpool var mektig imponert over atmosfæren på Ullevaal sist, og dette er en viktig kamp i oppkjøringen til Liverpool. De får testet mannskapet og får kjenne på følelsen av å spille på et fullsatt stadion. Jeg vet klubben ser fram til kampen, sier Møller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere