RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga møter storlag

Sist oppdatert:

Lørdag 26. juni kl. 19.00 tar Vålerenga i mot det russiske storlaget Spartak Moskva på Bislett stadion.

Svenske Mikael Linder er lisensiert fra UEFA og FIFA for å arrangere treningskamper, og har opprettet kontakten mellom Vålerenga og Spartak Moskva.

- Spartak Moskva ønsket kamper i Skandinavia i juni, og siden jeg kjente Vålerenga fra Liverpools møter med klubben tok jeg kontakt. Vålerenga ønsket å møte internasjonal motstand og da kom denne kampen i orden, forklarer Linder til vif-fotball.no.

Folkets klubb

Spartak Moskva er Russlands største og mest populære klubb, og omtales som folkets klubb.

- Klubben er direkte kvalifisert til gruppespillet i Champions League som starter til høsten og holder høy standard. De ledes av den tidligere toppspilleren Valeri Karpin, sier Linder.

- Russiske lag har vært veldig framgangsrike de siste årene og har imponert i europeiske turneringer. De har fått fram gode spillere fra eget land og har de økonomiske ressursene til å hente gode spillere fra utlandet, spesielt fra Brasil.

Linder mener denne typen motstand vil være positivt for Vålerenga som klubb.

- Spartak Moskva er en skikkelig storklubb og det er en god motstander for Vålerenga å bryne seg på. Klarer Vålerenga å konkurrere med dette laget i en kampsituasjon, vet man at man har et bra nivå inne.

- Jeg mener det er veldig bra for Vålerenga, som ønsker å utvikle seg til å bli en bedre fotballklubb, å få møte et lag som Spartak. Spillerne får føle på et nivå som norske lag per i dag ikke ligger på, avslutter han.

Billetter

Billetter til kampen kjøpes i døra på Bislett stadion.

Kr. 100,- per voksen.
Kr. 50,- per barn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere