RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga møter Vålerenga

Sist oppdatert:
Lørdag braker de sammen.

Vålerengas futsal-lag har spilt tre serierunder og vunnet alle tre. Førstkommende helg spilles to nye seriekamper i Bjørnholthallen.

VIF og Skeid

Lørdagens motstandere er Vålerenga futsal og Skeid.

- I motsetning til vårt lag som heter Vålerenga fotball og er et rendyrket futsallag, består Vålerenga futsal av spillere og trenere fra Vålerenga 3, i 4. divisjon. Laget har lite rutine med futsal, men de har imidlertid seks poeng på to kamper, og skal helt klart ikke avfeies, sier organisator Tine Grødahl til vif-fotball.no

Skeid ligger på bunn av tabellen med tre tap på tre kamper.

Favoritter

- Vi er klare favoritter i denne kampen. Det er uansett viktig at vi er fokuserte, holder tempoet oppe og spiller etter planen. Vi skal være et underholdende lag, og da må vi spille sammen. Skeid-kampene kan bli utslagsgivende for hvem som blir årets toppscorer, men jeg regner med at alle gutta har fokus på det beste for laget, fortsetter Grødahl.

Landslagstreneren på plass

Assistenttrener for futsallandslaget, Kim Robin Haugen, kommer til å være tilstede i Bjørnholthallen på lørdag.

- Henger’n og jeg håper unggutta får vist seg frem ved å finne tilbake til pasningsformen fra første seriehelg. Vi har det meste av mannskapet tilgjengelig, og Martin Andresen har meldt seg spilleklar til lørdag. I tillegg er løpssterke Johan Kristiansen ute med skade etter gårsdagens trening. Begge er gode fremspillere og betyr mye for laget.

Kvalheim med

Med på lørdag er Kenneth Kvalheim, mangeårig storscorer i Adeccoligaen, og Kjell Edvin Gustad, lagets toppscorer etter tre kamper med syv mål. Terje ”Henger’n” Hellerud fungerer som motivator og pep-talkansvarlig for laget.

- Målsetningen med sesongen er først og fremst å ha det gøy. I tillegg har vi ambisjoner om å rykke opp til 1. divisjon. Vi ser på oss selv som favoritter i de resterende kampene denne sesongen, avslutter Grødahl til vif-fotball.no

Kampene går lørdag 9. januar kl 12:00 og 13:10 i Bjørnholthallen.

hellerud 562
hellerud 562

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere