RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga overbeviser i Irland

Fulgte opp Celtic-seieren med uavgjort mot det irske utfordrerlandslaget.

Onsdag formiddag innledet Vålerenga den internasjonale eliteturneringa Galway Cup med 1-0-seier mot Celtic. Gårsdagens andre kamp endte uavgjort 0-0 på det irske utfordrerlandslaget.

- Kampen starter i et høyt tempo til tross for at begge lag hadde spilt match tidligere på dagen. Førsteomgang er sjansefattig, og er preget av mye dueller og lite finspill. Vi prøver å spille ball når vi har mulighet, men vi sliter med å skape de helt store sjansene mot et kompakt og aggresivt lag og det står 0-0 til pause. Den defensive strukturen var som i den første kampen meget bra og vi slipper til så og si ingenting, men sliter med nøyaktigheten på den siste tredelen og skaper lite selv, sier Vålerenga-trener Stian Tjærnås Dahl til vif-fotball.no.

 

- Vi prøver å justere litt i pausen, og nøkkelord er vending av spill og færre touch på siste tredjedel av banen, samt at vi ønsket tettere avstander for kombinasjonsspill. Omgangen er som den første preget av mye dueller på grunn av at det irske laget slo mye langt og vi blir med på deres spill i for stor grad. Likevel får vi til en del bra spill langs bakken og skaper noen sjanser, men irene holder unna og det hele ender med poengdeling, noe som var skuffende for både spillere og ledere.

 

Etter to kamper har Vålerenga fire poeng og deler tabelltoppen med Aberdeen som er neste motstander.

- Mange spillere har imponert og det er absolutt et sterkt kollektiv som har bidratt til to gode kamper, men Ivan Näsberg og Pio Dingmeijok har stått frem. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere