*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga på vei mot opprykk

Vålerengas futsallag vant helgens kamper, og er på god vei mot 1. divisjon.

01.02.10 11:43

Vålerenga fotballs futsallag spilte to nye seriekamper denne helgen.

Internoppgjør og byderby

Første kamp var mot Skeid. Forrige møte med Skeid endte i et målkallas med hele 18-2 til Vålerenga. Denne gangen vant Vålerenga komfortabelt 9-0.

- Vi spilte svært godt, og lå riktig hele kampen. Vi ser at spillemønsteret sitter mer og mer for hver kamp, og det er gøy, sier organisator Tine Grødahl til vif-fotball.no.

Mange spillere borte

Vålerenga manglet flere gode spiller som Martin Andresen, Kenneth Kvalheim og Sami Sakka som alle har spilt eller spiller i Tippeligaen eller 1. divisjon.

- Når noen er ute, er det andre som tar tak. Selv om vi alltid ønsker å stille med full tropp, er det ingen enkeltsspillere vi er avhengige av. Det er den største forskjellen på vårt lag og våre motstandere, fortsetter Grødahl til vif-fotball.no

Helgens andre kamp var et internoppgjør mot Vålerenga futsal, som hovedsaklig består av Vålerenga-spillere fra senior 3 og junior elite. Denne helgen stilte Vålerenga futsal med kun 5 spillere.

Tidlig ledelse

- Kampene varer i 2 x 20 minutter, og selv med gode spillere skal det holde hardt uten innbyttere. Da vi gikk opp i 2-0 tidlig i kampen, følte vi oss sikre på seier, sier Grødahl til vif-fotball.no

Vålerenga fotball vant 9-1 over Vålerenga futsal. Med to seiere denne helgen, ligger Vålerenga fotball alene på topp i 2. divisjon. Det gjenstår kun tre kamper, og vinneren av 2. divisjon rykker direkte opp til 1. divisjon.

Neste kamper er 21. februar kl 10.50 og 13.00 i Haugerudhallen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.