RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga på vei mot opprykk

Sist oppdatert:
Vålerengas futsallag vant helgens kamper, og er på god vei mot 1. divisjon.

Vålerenga fotballs futsallag spilte to nye seriekamper denne helgen.

Internoppgjør og byderby

Første kamp var mot Skeid. Forrige møte med Skeid endte i et målkallas med hele 18-2 til Vålerenga. Denne gangen vant Vålerenga komfortabelt 9-0.

- Vi spilte svært godt, og lå riktig hele kampen. Vi ser at spillemønsteret sitter mer og mer for hver kamp, og det er gøy, sier organisator Tine Grødahl til vif-fotball.no.

Mange spillere borte

Vålerenga manglet flere gode spiller som Martin Andresen, Kenneth Kvalheim og Sami Sakka som alle har spilt eller spiller i Tippeligaen eller 1. divisjon.

- Når noen er ute, er det andre som tar tak. Selv om vi alltid ønsker å stille med full tropp, er det ingen enkeltsspillere vi er avhengige av. Det er den største forskjellen på vårt lag og våre motstandere, fortsetter Grødahl til vif-fotball.no

Helgens andre kamp var et internoppgjør mot Vålerenga futsal, som hovedsaklig består av Vålerenga-spillere fra senior 3 og junior elite. Denne helgen stilte Vålerenga futsal med kun 5 spillere.

Tidlig ledelse

- Kampene varer i 2 x 20 minutter, og selv med gode spillere skal det holde hardt uten innbyttere. Da vi gikk opp i 2-0 tidlig i kampen, følte vi oss sikre på seier, sier Grødahl til vif-fotball.no

Vålerenga fotball vant 9-1 over Vålerenga futsal. Med to seiere denne helgen, ligger Vålerenga fotball alene på topp i 2. divisjon. Det gjenstår kun tre kamper, og vinneren av 2. divisjon rykker direkte opp til 1. divisjon.

Neste kamper er 21. februar kl 10.50 og 13.00 i Haugerudhallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere