*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga slo Fjellhamar

VALLHALL (vif.no): Vålerengas juniorlag, med keepertrener Ken Eilif Nilsen i mål, slo 3.divisjonsklubben Fjellhamar 3-0 i en treningskamp i Vallhall lørdag. Anders Lie, Martin Fermin og Daniel Berg scoret for VIF.

02.03.08 19:28

U-gruppas leder, Andreas Holter, var fornøyd med mye av det han så på lørdag.

- Vi var veldig mye bedre enn Fjellhamar, og burde ledet mer til pause. De første 25 minuttene var spesielt gode, og da rundspilte vi de. Vi hadde et mål som ble tvilsomt annullert og et par skudd i stolpen og tverrliggeren, sier han om kampen.

- Så ble gutta litt for kule utpå der, og dermed ble det ganske jevnt fram til pause. Det er en utfordring vi må ta tak i. Vi må holde trøkket oppe til kampen er helt kjørt. Vi kommer sikkert til å få slike kamper igjen utover sesongen, så det er viktig at vi punkterer helt før vi slipper oss ned.

Klikk på bildet for å forstørre.

Keepertrener i mål
Med tre juniorkeepere på skadelista måtte keepertrener Ken Eilif Nilsen sto mellom stengene for Vålerenga i denne kampen. Han holdt nullen.

- Ken gjorde jobben, og var veldig fornøyd med å holde nullen, sier Holter.

Med 2-0 ledelse til pause tok Vålerenga over igjen etter hvilen.

- Vi gjorde seks bytter i pausen og rullerte litt igjen. Det var mange som fikk prøve seg. Vi tok over igjen etter pause, og vant kampen veldig fortjent.

- Det var på ingen måte en kjempekamp fra vår side, men vi er klart bedre enn et 3.divisjonslag, og det er betryggende, avslutter Holter.

VIF jr – Fjellhamar A 3-0 (2-0)
Treningskamp, Vallhall Arena, ca. 100 tilskuere

Mål: 1-0 Anders Lie (6), 2-0 Martin Fermin (15), 3-0 Daniel Berg (55)

Vålerengas lag 1.omgang: Ken E. Nilsen – Emilio Garcia, Krister Andreassen, Fredrik Thapper, Kent Brekke Jensen – Erik Bjørdal, Andreas Aanesrud, Martin Fermin, Ivan da Silva – Anders Lie, Prince Mambouana

Vålerengas lag 2.omgang: Ken Eilif Nilsen – Martin Fermin, Fredrik Thapper, Stian Eriksen, Abdi Kadar – Christer Jensen, Nikolai Djupesland, Ivan da Silva, Daniel Berg – Anders Lie, Stefan Randjelovic

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag