*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga slo Nordsjælland

Chuma Anene avgjorde to minutter før full tid.

14.07.09 18:34

Vålerenga vant 3-2. Følg med på vif-fotball.no for reaksjoner etter kampen.

Vålerenga tok tilbake ledelsen to minutter før full tid ved guttespilleren Chuma Anene.

Nordsjælland reduserte til 1-2 etter 58 minutter før de utliknet til 2-2 etter 64 minutter.

Til pause leder Vålerenga 2-0.

Etter 15 minutter var Anders Lie på pletten igjen og scoret sitt tredje mål i turneringa. Vålerenga leder dermed 2-0.

Kristian Brix ble felt og Anders Lie ga Vålerenga ledelsen fra straffemerket etter ett minutt. I den andre kampen i Vålerengas gruppe leder Viking 4-0 over Wycombe.

Vålerengas lag mot Nord-Sjælland: Gudmund Taksdal Kongshavn – Soliman Aoudia, Prince Mambouana, Stian Eriksen, Emilio Garcia – Stefan Strandberg, Andreas Aanesrud – Christer Jensen, Nikolai Djupesland, Kristian Brix – Anders Lie

Diskutér JET her

Vålerenga slo Viking 2-0 mandag ettermiddag. Neste motstander er danske Nord-Sjælland.

- Det er ikke noe tvil om at vi møter et godt lag i dag. De spiller typisk dansk, er ballsikre og drilla på frispillinga, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Også i fjor var Vålerenga og Nord-Sjælland i samme pulje. Den gang møttes lagene i den siste gruppespillkampen. Med seier hadde Vålerenga vært puljevinnere og gått til kvartfinalen. Det så lenge bra ut for VIF-juniorene som ledet 3-2 før danskene utliknet på overtiden av overtiden. Dermed gikk ingen av lagene videre til a-sluttspillet.

- Det var jevnt i fjor og det blir det sikkert i år også. Vi leverte en god kamp den gangen og vil gjerne gjenta det i kveld, bortsett fra baklengsmålet på overtid da, det dropper vi gjerne i år, gliser Holter.

Les alt om JET her.

Stefan Strandberg og Gudmund Taksdal Kongshavn satt på benken da a-laget tapte mot Tromsø i går, men har nå kommet til Hamar og er tilgjengelige til kveldens kamp.

- Det gir oss et luksusproblem. Vi har mange å velge mellom nå. Det gledelige i går var at alle fire innbytterne tilførte kampen noe. Det er viktig med tanke på at vi har et tett program denne uka.

Se hele Vålerenga-troppen her.

Nord-Sjælland vant 2-0 i sin åpningskamp mot engelske Wycombe. Mark Gundelach og Semere Haile scoret for danskene. I den andre pilje-D-kampen i kveld møtes Viking og Wycombe.

Vålerenga - Nord-Sjælland, Furnesbanen tirsdag 14. juni klokka 17.00.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Thomas Brekke Sæteren (Alle foto)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag