RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga slo Nordsjælland

Sist oppdatert:
Chuma Anene avgjorde to minutter før full tid.

Vålerenga vant 3-2. Følg med på vif-fotball.no for reaksjoner etter kampen.

Vålerenga tok tilbake ledelsen to minutter før full tid ved guttespilleren Chuma Anene.

Nordsjælland reduserte til 1-2 etter 58 minutter før de utliknet til 2-2 etter 64 minutter.

Til pause leder Vålerenga 2-0.

Etter 15 minutter var Anders Lie på pletten igjen og scoret sitt tredje mål i turneringa. Vålerenga leder dermed 2-0.

Kristian Brix ble felt og Anders Lie ga Vålerenga ledelsen fra straffemerket etter ett minutt. I den andre kampen i Vålerengas gruppe leder Viking 4-0 over Wycombe.

Vålerengas lag mot Nord-Sjælland: Gudmund Taksdal Kongshavn – Soliman Aoudia, Prince Mambouana, Stian Eriksen, Emilio Garcia – Stefan Strandberg, Andreas Aanesrud – Christer Jensen, Nikolai Djupesland, Kristian Brix – Anders Lie

Diskutér JET her

Vålerenga slo Viking 2-0 mandag ettermiddag. Neste motstander er danske Nord-Sjælland.

- Det er ikke noe tvil om at vi møter et godt lag i dag. De spiller typisk dansk, er ballsikre og drilla på frispillinga, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Også i fjor var Vålerenga og Nord-Sjælland i samme pulje. Den gang møttes lagene i den siste gruppespillkampen. Med seier hadde Vålerenga vært puljevinnere og gått til kvartfinalen. Det så lenge bra ut for VIF-juniorene som ledet 3-2 før danskene utliknet på overtiden av overtiden. Dermed gikk ingen av lagene videre til a-sluttspillet.

- Det var jevnt i fjor og det blir det sikkert i år også. Vi leverte en god kamp den gangen og vil gjerne gjenta det i kveld, bortsett fra baklengsmålet på overtid da, det dropper vi gjerne i år, gliser Holter.

Les alt om JET her.

Stefan Strandberg og Gudmund Taksdal Kongshavn satt på benken da a-laget tapte mot Tromsø i går, men har nå kommet til Hamar og er tilgjengelige til kveldens kamp.

- Det gir oss et luksusproblem. Vi har mange å velge mellom nå. Det gledelige i går var at alle fire innbytterne tilførte kampen noe. Det er viktig med tanke på at vi har et tett program denne uka.

Se hele Vålerenga-troppen her.

Nord-Sjælland vant 2-0 i sin åpningskamp mot engelske Wycombe. Mark Gundelach og Semere Haile scoret for danskene. I den andre pilje-D-kampen i kveld møtes Viking og Wycombe.

Vålerenga - Nord-Sjælland, Furnesbanen tirsdag 14. juni klokka 17.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere