*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga slo Vålerenga

Martin Andresen og lagkameratene vant fortjent etter spennende kamp.

Lørdag ettermiddag braket de to futsal-lagene til Vålerenga sammen i serien. Vålerenga futsal består hovedsaklig av spillere og trenere fra Vålerengas senior 3 lag i 4. divisjon, mens Vålerenga Fotball er et rendyrket futsallag.

Dårlig start

- Vi kom svært dårlig igang, og Vålerenga futsal gikk opp i 2-0 ledelse tidlig i kampen. De har flere tekniske og raske spillere som til tider skapte store problemer for oss før pause, sier Tine Grødahl til vif-fotball.no

Lagene gikk til pause 3-3. Både Martin Andresen og Kenneth Kvalheim bommet på hver sin straffe for Vålerenga fotball i 1. omgang.

- Vålerenga futsal tok ledelsen hele 4 ganger mot oss i kampen. Likevel var de mest stresset. Vi har flere rutinerte spillere som tåler å ligge under. Vi var hele tiden sikre på at vi skulle komme tilbake. Fra 4-4 og ut var vi klart best og tok tilslutt en fortjent 8-5 seier, sier Grødahl til vif-fotball.no

Kenneth Kvalheim ble kampens toppscorer med tre mål, mens Martin Andresen scoret to.

Klikk på bildet for å forstørre.

Enkel seier

Dagens andre kamp var mot bunnlaget Skeid.

- Vi gikk tidlig opp i en 7-0 ledelse, og fra da av og inn kan vi vel si at vi hadde kontroll, sier Tine Grødahl til vif-fotball.no.

Kampen endte tilslutt 18-2. Kampens store spiller var Kjell Edvin Gustad med 8 mål. Gustad har nå 15 mål på 5 kamper, og leder klart kampen om toppscorertittelen.

- Som forventet får Skeidkampene mye å si for hvem som kan bli årets toppscorer. For å gjøre konkurransen om toppscorertittelen mer spennende byttet vi ut spillere etterhvert som de scoret. Når Gustad åpner ketchupflaska, er han imidlertid vanskelig å stoppe, fortsetter Grødahl til vif-fotball.no.

Landslagstrener på plass

Assistenttrener for futsallandslaget, Kim Robin Haugen var på plass i Bjørnholthallen lørdag ettermiddag.

- Jeg mener Andresen helt klart er god nok for futsallandslaget. Spesielt i dagens første kamp var han i en klasse for seg. Vi har allerede vært i dialog med landslagsledelsen, og vil fortsette å holde kontakten. En futsallandslagsspiller på laget ville vært utrolig inspirerende, avslutter Grødahl, til vif-fotball.no

Vålerenga fotball leder serien med 15 poeng på 5 kamper. Neste serierunde er 23. januar 09:00 og 10:40 i Bjørnholthallen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.