RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga slo Vålerenga

Martin Andresen og lagkameratene vant fortjent etter spennende kamp.

Lørdag ettermiddag braket de to futsal-lagene til Vålerenga sammen i serien. Vålerenga futsal består hovedsaklig av spillere og trenere fra Vålerengas senior 3 lag i 4. divisjon, mens Vålerenga Fotball er et rendyrket futsallag.

Dårlig start

- Vi kom svært dårlig igang, og Vålerenga futsal gikk opp i 2-0 ledelse tidlig i kampen. De har flere tekniske og raske spillere som til tider skapte store problemer for oss før pause, sier Tine Grødahl til vif-fotball.no

Lagene gikk til pause 3-3. Både Martin Andresen og Kenneth Kvalheim bommet på hver sin straffe for Vålerenga fotball i 1. omgang.

- Vålerenga futsal tok ledelsen hele 4 ganger mot oss i kampen. Likevel var de mest stresset. Vi har flere rutinerte spillere som tåler å ligge under. Vi var hele tiden sikre på at vi skulle komme tilbake. Fra 4-4 og ut var vi klart best og tok tilslutt en fortjent 8-5 seier, sier Grødahl til vif-fotball.no

Kenneth Kvalheim ble kampens toppscorer med tre mål, mens Martin Andresen scoret to.

Enkel seier

Dagens andre kamp var mot bunnlaget Skeid.

- Vi gikk tidlig opp i en 7-0 ledelse, og fra da av og inn kan vi vel si at vi hadde kontroll, sier Tine Grødahl til vif-fotball.no.

Kampen endte tilslutt 18-2. Kampens store spiller var Kjell Edvin Gustad med 8 mål. Gustad har nå 15 mål på 5 kamper, og leder klart kampen om toppscorertittelen.

- Som forventet får Skeidkampene mye å si for hvem som kan bli årets toppscorer. For å gjøre konkurransen om toppscorertittelen mer spennende byttet vi ut spillere etterhvert som de scoret. Når Gustad åpner ketchupflaska, er han imidlertid vanskelig å stoppe, fortsetter Grødahl til vif-fotball.no.

Landslagstrener på plass

Assistenttrener for futsallandslaget, Kim Robin Haugen var på plass i Bjørnholthallen lørdag ettermiddag.

- Jeg mener Andresen helt klart er god nok for futsallandslaget. Spesielt i dagens første kamp var han i en klasse for seg. Vi har allerede vært i dialog med landslagsledelsen, og vil fortsette å holde kontakten. En futsallandslagsspiller på laget ville vært utrolig inspirerende, avslutter Grødahl, til vif-fotball.no

Vålerenga fotball leder serien med 15 poeng på 5 kamper. Neste serierunde er 23. januar 09:00 og 10:40 i Bjørnholthallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere