RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga snudde og vant

Sist oppdatert:
Slo Odd 4-2 og kapret 5. plassen.

Vålerengas 16-åringer ristet av seg skuffelsen etter lørdagens to tap og slo kraftig tilbake mot Odd Grenland i kampen om 5. plassen. VIF-gutta snudde 0-1 til 4-2 og rettet opp mange av feilene fra i går.

- Det ble en helt annen kamp enn mot Start i går ettermiddag. I dag var vi gode. Pasningene satt og vi hadde god bevegelse foran ballfører, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Det var mer sprut i gutta i dag og vi kjempa Odd ut av stilen.

Odd tok ledelsen 1-0 fra straffemerket før Vålerenga tok initiativet og snudde til 2-1. Til pause var stillingen 2-2, men Enga ville mest og sikret seieren med to mål etter pause. Sami Loulanti tegnet seg for to VIF-mål , mens Ole Sandnes og Deniz Tayasly scoret ett mål hver.

Dermed endte Vålerenga på 5. plass i turneringa. Trener Olsen er bare middels fornøyd.

- Totalt sett er vi ikke fornøyd med helga. Vi har vært for ustabile og har forvart oss for dårlig kollektivt. Vi har en del å jobbe med i vinter.

- Samtidig er slike turneringer veldig nyttige for oss. Nivået er høyere enn i serien hjemme og kampene gir mange nyttige svar. Vi blir straffa hardere for personlige feil og gutta ser hvor lista ligger om vi skal hevde oss i toppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere