RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga-spiller fristilt

Sist oppdatert:
Vålerenga og Rune Lange er enige om å avslutte spissens kontrakt.

Rune Lange (31) hadde en kontrakt som opprinnelig gikk ut etter årets sesong, men han og klubben er enige om å avslutte arbeidsforholdet.

-Dette var den beste løsningen for begge parter. Rune har slitt med lite spilletid og skadeproblemer. Vi ønsker han lykke til videre, sier adm.dir. Pål Breen i Vålerenga Fotball.

- Grei løsning
Rune Lange er også glad for at det er blitt en avklaring for hans videre karriere.

- Slik som det har blitt for meg i Vålerenga med lite spilletid og manglende tillitt, var dette en grei løsning, sier Lange til vif-fotball.no.

- Det er bra vi kom til en enighet om å avslutte forholdet nå.

Lange kom til Vålerenga fra belgiske Club Brugge 1.juli 2006, men har slitt med å spille seg til fast plass på Vålerengas lag. Sommeren 2007 spilte han noen kamper, men i en kvalifiseringskamp for UEFA-cupen mot Flora Tallin på Ullevaal fikk han korsbåndet revet av, og var ute i lang tid.

- Skaden mot Flora Tallin ødela selvfølgelig mye for meg, og satt meg langt tilbake. Jeg ble ikke skikkelig klar før midt i fjorårssesongen og manglet masse kamptrening når jeg kom tilbake. Jeg fikk heller ikke den samme oppkjøringen som de andre. I fjor nådde jeg aldri nivået jeg ønsket, forklarer han.

Etter det lengre skadeavbrekket var Lange i fjor vår tilbake i trening, men klarte ikke å spille seg til fast plass på Vålerengas lag foran 2008-sesongen. Sommeren 2008 ble han leid ut til gamleklubben Tromsø hvor han fikk tre kamper, og dermed ble bronsevinner i Tippeligaen.

- Jeg er på gang igjen nå, men jeg synes det er greit vi setter en sluttstrek. Oppkjøringen har akkurat begynt, men jeg har fått signaler om at klubben ønsker å satse på andre spisser. I min alder er det bedre da å avslutte forholdet for å se meg om etter andre muligheter, avslutter Lange

Lange har ingen konkrete tilbud på bordet akkurat nå men skal bruke tiden fremover til å se hva hans videre karriere bringer.

Diskutér saken her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere