RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga-spiller til HamKam

Sist oppdatert:
Enige om overgang for midtbanespiller.

Vålerenga og HamKam har i dag blitt enige om en overgang for Jørgen Jalland (31). Jalland blir løst fra sin kontrakt med Vålerenga og går til Adeccoligaklubben HamKam. Han reiser til Hamar onsdag formiddag for å signere sin personlige kontrakt.

- Dette er bra for begge parter, siden Vålerenga per i dag har et overtall av spillere i den posisjonen Jørgen er aktuell for. Han ønsker selvfølgelig å spille fotball, og vi er glade for at vi har funnet en god løsning for alle parter, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

Jalland kom til Vålerenga første gang på utlån fra Sandefjord i 2003-sesongen. Foran 2004-sesongen ble overgangen gjort permanent, og Jalland spilte godt på Vålerengas midtbane i sølvsesongen. Foran 2005-sesongen ble han solgt til russiske Rubin Kazan før han returnerte til Vålerenga foran 2007-sesongen.

Jalland har spilt 54 Tippeligakamper og scoret seks mål for Vålerenga i løpet av sine to perioder i klubben.

- Jørgen har vært en viktig bidragsyter for Vålerenga både på og av banen, men det siste året har vi valgt å satse på andre spillere. Derfor har ikke Jørgen spilt så mye som han ønsker.

- Vi ønsker Jørgen lykke til i ny klubb og satser på at vi møtes i Tippeligaen i 2010, avslutter Haakonsen.

Glad for avklaring

Hovedpersonen selv er også fornøyd med løsningen som nå har kommet på plass.

- Jeg har vært i Vålerenga i to perioder og har hatt det veldig bra, men jeg har ikke vært i planene etter Martin Andresen kom til klubben, sier Jalland om overgangen.

- Derfor er det nå veldig gunstig for meg å komme til et sted hvor jeg kan få spilletid og det føles godt å få en avklaring nå.

Diskutér overgangen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere