*Nettavisen* Nyheter.

Vålerenga størst på nett

Vålerenga gikk helt til topps på fotballisten for nettrafikk forrige uke. Sjekk jubeltallene for vif-fotball.no.

17.01.09 21:40

Vif-fotball.no hadde i gjennomsnitt 6243 daglige unike brukere i uke 2, og 43 442 sidevisninger pr dag. Rosenborg og Brann følger på plassene bak Vålerenga.

Dermed avanserer Vålerenga fra tredje til førsteplass på lista.

Se hele fotballisten her

Stor produksjon

- Morsomt, og et bevis på at stor nyhetsproduksjon gir resultater. Vif-fotball.no produserer klart flest daglige saker og web-TV innslag, og det gir uttelling. Vi prøver å ta med supporterne bak kulissene, og det tror jeg fenger, sier mediesjef Svein Graff til vif-fotball.no, og trekker frem dekningen av cupfinalen og teambuildingøvelsen i Østfold som to eksempler.

Rollebytte

Rosenborg har lenge hatt klart flest unike brukere, men opplever nå en tøffere konkurranse selv om de har overlegent størst ressurser på nett.

- Ekstra gøy er det at vi topper lista når vi vet at rbk.no har dobbelt så stor medieavdeling sammenlignet med oss, sier mediesjef Svein Graff til vif-fotball.no.

Flere nye tilbud

Graff lover en løpende utvikling av klubbens tilbud på nett og mobil denne sesongen.

- Vi sender som kjent treningskampene her hjemme live på VIF TV i januar og februar. I tillegg blir det nettreff med spiller og trenere fram mot seriestart, blogger og andre interaktive tilbud. Designet skal også justeres, sier Graff.

Bedre brukervennlighet

Også mac-brukere får nå et bedre web-TV tilbud når de klikker seg inn på viftv.no.

- TV 2 Sumo som leverer vår player har etablert en silverlight-løsning for mac-brukere som gjør det mulig å se livesendingene. Denne løsningen skal utvikles ytterligere slik at nyhetsinnslag og andre klipp blir lett å spille av for mac-brukere, sier Graff.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.