RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga tapte for Lillestrøm

Sist oppdatert:

Torsdag kveld tok Vålerenga i mot Lillestrøm i interkretsserien og gikk på et 0-1-tap på eget gress.

Et toppet Lillestrøm jr-lag anført av A-lags spillerne Kristoffer Tokstad og Fredrik Gulbrandsen åpnet friskt og hadde en rekke store sjanser i løpet av de første minuttene av kampen, men en meget god Kristian Krohn Holm i Vålerenga-målet hindret LSK i å ta ledelsen i første omgang.

Vålerenga slet med å få pasningene til å sitte og ble spilt lave av et LSK-lag som presset høyt. Mot slutten av omgangen økte temperaturen og det ble ikke lagt noe imellom i taklingene.

I pausen la VIF jr. om taktikken fra 4-5-1 til en mer ren 4-4-2, noe som fikk VIF-juniorene mer med i kampen.

Lillestrøms seiersmål kom på et frispark fra drøye 19 meter som gikk rett i mål bak en veldig god VIF-keeper. Etter målet presset VIF- juniorene på for å få en utligning, og en lynrask Stefan Mimic skapte et par muligheter for VIF- juniorene samt at Vålerengas Nicholas Tvinde var alene mot LSK-keeperen, men uheldigvis gikk skuddet rett på keeperen.

I sluttminuttene jobbet ungguttene hardt og presset LSK voldsomt og fikk et par farlige cornere hvor keeper Kristian Krohn Holm ble med opp i angrep men dessverre hold LSK unna og vant.

- Bommet litt på taktikken

- Vi bommet litt på taktikken med 4-5-1 i første omgang, men det var viktig at vi hold nullen i første omgang. Selv om LSK kom til en del farligheter, vi blir spilt litt lave, og det blir en del farligheter rundt vår 16-meter forteller trener Aleksander Olsen.

- I andre omgang måtte vi justere taktikken og gutta skal ha honnør for at de jobbet hardt, skapte sjanser og ikke ga opp, frisparket til LSK er det ikke så mye å gjøre med, det var et fantastisk skudd, men vi gjør det vi kan mot et toppet LSK lag, avslutter Olsen.

Vålerenga jr. – Lillestrøm jr. 0-1 (0-0)
Interkretsserien, Hafslundbanen, 18.mars 2010, ca. 80 tilskuere

Gule kort VIF: Lars Vincent Andersen, Stefan Mimic og Marcus Kveen

Mål: 1-0 Lillestrøm (55)

Vålerengas lag: Kristian Krohn Holm – Pål Strømberg, Marcus Kveen, Simen Thollefsen (Nicolai Næss fra 13), Lars Vincent Andersen – Stefan Mimic (Blerim Redzepi fra ca 70), Haakon Farstadvoll, Savas Tirit (Kristian Grande fra 45), Soliman Aoudia, Andreas Lund – Haavard Nielsen (Nicholas Tvinde fra 45)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere