Vålerenga tapte mot Lillestrøm

Vålerenga tapte 0-1 hjemme mot Lillestrøm i den 21.serierunden. Les livereferat her.

16.08.09 23:25

90 + 3 - SLUTT! Lillestrøm vinner til slutt 1-0 på Ullevaal. Vålerenga skaper mest før pause men er meget tamme etter pause og skaper lite. Lillestrøm som vanlig gode på dødballer og vinner kampen på det, uten å skape veldig mye foran Perkins.

90 + 2 - Occean kommer seg nesten fri men får ikke med seg ballen.

90 - Lagt til tre minutter.

90 - Kjempesjanse til Vålerenga. Leigh får lagt inn foran mål og Brix avslutter på direkten men Magnusson gjør en god reaksjonsredning og hindrer utligning.

88 - 0-1! Kippe stusser en corner i mål etter å ha frigjort seg i feltet.

86 - Mohammed Fellah kåret til banens beste VIF-spiller i dag.

83 - 11.622 tilskuere på Ullevaal i dag.

82 - Fortsatt mye dueller og lite finspill i regnværet på Ullevaal.

79 - Igiebor skyter fra kanten av 16-meteren men Perkins har full kontroll på skuddet.

78 - Storbæk skyter et innlegg inn i boksen. Shelton får snudd seg og avsluttet men ballen går rett på keeper.

77 - Sæternes er nede og spiller midtstopper. Brix spiller indreløper og Berre er på venstrekanten.

76 - Bytte Vålerenga: Erik Hagen erstattes av Kristian Brix.

76 - Bytte Vålerenga: Mohammed Abdellaoue blir erstattet av Luton Shelton.

75 - Panzer viser med all tydelighet at han er ferdig for dagen, men må fortsette noen minutter til.

75 - Frisparket blir slått inn i feltet men Perkins bokser unna.

74 - Gult kort Vålerenga: Moa blir lurt av Essidiri og holder han i trøya. Får et helt korrekt gult kort.

71 - Leigh drar seg innover i banen og blir felt. Frispark til Vålerenga 25 meter, skrått på mål. Frisparket fra Fellah går over alle og bak mål.

70 - Myklebust skyter liggende i lufta på direkten, enkelt for Perkins.

69 - Vålerenga bytter: Bojan Zajic erstattes av Dawda Leigh.

68 - Vålerenga får en ny kontringsmulighet men igjen går det litt for sakte framover. Fellah får til slutt ballen på litt over 20 meter men skuddet går høyt over.

66 - Mouheli slår inn i retning Occean som fra god posisjon header høyt over.

65 - Lillestrøm bytter: Edwin Eziyoudawe blir erstattet av Arild Sundgot. Nå skal det duelleres på topp for Lillestrøm.

63 - God VIF-mulighet. Zajic kommer seg fri på venstrekanten og gir til Berre som legger hardt inn foran mål. Sæternes jager men LSK får et bein på innlegget og får klarert.

62 - Ganske kjedelig så langt etter pause.

60 - Essidiri slår inn i retning Occean men Perkins er våkent ute og bokser unna.

59 - Zajic slår et frispark inn i feltet. LSK header unna og Singh prøver å skyte på halvspretten men bommer så og si på ballen.

57 - Nordvik er litt uheldig og bommer på en ball. Kommer i løpeduell mot sidelinjen men Occean takler ballen utover og innkast til VIF.

56 - Vålerenga bryter et påbegynnende LSK-angrep men det går litt sent framover for VIF og det blir ikke noe av angrepet.

55 - Igiebor river Moa overende men får fortsatt ikke se det gule kortet fra dommer Moen.

54 - Zajic skyter over muren men Magnusson har grei kontroll.

53 - Søgård river shortsen av Fellah som prøver å frigjøre seg. Frispark til Vålerenga drøye 25 meter fra mål.

52 - Johnsen kaster langt men Nordvik header unna. Johnsen får lagt inn igjen men ballen går forbi alle og det er utspill til Vålerenga.

50 - Lillestrøm har startet best etter pause.

48 - Stor sjanse til Lillestrøm. Ballen havner i beina på innbytter Johnsen som klemmer til på direkten men skuddet går heldigvis i tverrliggeren.

47 - Edwin spiller seg nesten fri i Vålerengas straffefelt men godt forsvarsspill av Nouri og Hagen hindrer scoring.

46 - Panzer med en kontant og ren takling på Edwin, til pulibkums store fornøyelse.

46 - Lillestrøm gjør dobbeltbytte: Martin Husar og Mathis Bolly blir erstattet av Marius Johnsen og Magnus Myklebust. Lillestrøm skifter hele venstresiden sin.

46 - Lillestrøm sparker i gang 2.omgang.

45 + 2 - PAUSE! Det er målløst på Ullevaal etter 1.omgang. Vålerenga har skapt det meste av det som er av sjanser, blant annet to store sjanser fra kort hold og to gode langskudd og hadde fortjent et ledermål. Perkins redder Lillestrøms ene gode skuddforsøk. Ellers har de to headinger etter dødballer, men de var ufarlige. Lillestrøm er overraskende lite med spillemessig, men triller mye ball, men allikevel høy intensitet og en del som skjer på Ullevaal så langt.

45 + 1 - Moa klemmer til på halv volley fra over 30 meter. Skuddet er hardt og har en fin dupp men går desverre en liten meter utenfor.

45 - Igiebor løper Fellah overende men Vålerenga får fordel av ballen. Igiebor får merkelig nok ikke gult kort i etterkant.

45 - Det er lagt til minimum to minutter i spilletiden.

44 - Søgård får masse tid til å sikte og skyter på direkten fra 20 meter, men skuddet er merkelig løst og Hagen klarerer enkelt.

43 - Nytt frispark til Lillestrøm midt på VIFs banehalvdel. Blir lempet inn i feltet men en umarkert Occean header utenfor fra god posisjon.

42 - Nytt pent VIF-angrep under regi av Fellah og Berre. De kombinerer så Berre kommer i innleggsposisjon men Moa når akkurat ikke opp på innlegget og Lillestrøm får ryddet opp igjen.

41 - Båren kommer på banen for å hjelpe Igiebor ut men da er han fort på beina igjen og ser forholdsvis frisk ut når han går på sidelinja for å komme inn i spill igjen.

40 - Lillestrøm ved Edwin kontrer igjen. Han kommer alene med Nordvik og ser først ut til å komme foran men Nordvik jobber seg inn igjen og takler glimrende på 16 meter. Igiebor ligger i eget felt etter cornersituasjonen og det er igjen stopp i spillet.

39 - Sæternes header unna frisparket og Zajic setter fart. Finter Mouheli på baken men tar en finte for mye og får kun corner ut av situasjonen.

38 - Gult kort Vålerenga: Mohammed Fellah river ned Igiebor og får et greit gult kort etter at Singh mistet ballen midt på banen og skapte en potensiell farlighet.

36 - Vålerenga angriper umiddelbart. Zajic lemper en ball til Moa som sliter seg forbi Husar og klinker til med venstre, men Magnusson gjør en glimrende redning og hindrer scoring.

35 - Frispark til Lillestrøm omtrent 40 meter fra mål. Mouheli sender ballen rett i klypene på Perkins.

33 - Berre jager en ball og blir sparket på foten av Husar 20 meter fra mål, men dommer Moen vinker spillet videre.

32 - Vålerenga kaster langt men LSK header unna. Storbæk får igjen ballen og skal spille fram men ingen starter i rommet han prøver å utnytte.

30 - Lillestrøm slår inn i feltet på frisparket men Berre header unna. Vålerenga kontrer men den siste pasningen fra Fellah i retning Moa blir brutt av en forsvarer.

29 - Moa takler Essidiri og får albuen til LSK-backen i ansiktet. Ligger nede men er raskt på beina igjen. Frispark til Lillestrøm.

28 - Nordvik og Perkins bommer på kommunikasjonen og Nordvik header unna når Perkins er på vei ut for å bokse. Mouheli får ballen på 25 meter og prøver å sette ballen i mål, men skuddet går heldigvis høyt over.

27 - Lillestrøm på en snarvisitt via en kontring. Igiebor skyter fra 20 meter, løst og langt utenfor.

26 - Nouri kaster langt fra venstrekanten men Lillestrøm klarerer. Vålerenga vinner igjen ballen men Pedersen ligger nede med store hodesmerter etter å ha headet unna ballen og dommeren må stoppe spillet.

23 - Nouri i god innleggsposisjon men innlegget går bak mål.

21 - Fellah prøver igjen å spille fri Moa men pasningen blir for hard.

20 - Fellah med en gjennombruddspansing i retning Moa men Magnusson kommer han akkurat i forkjøpet og får klarert unna.

19 - Corneren header Occean utenfor.

18 - Corneren klarerer Lillestrøm og setter i gang en kontring. Bolly får til slutt ballen på 16 meter og skyter, men Perkins gjør en meget bra redning til corner.

17 - Kjempesjanse til Vålerenga. Fellah får ballen fra Berre og fra 20 meter, litt skrått på mål klemmer han til, men Magnusson ser utgangen og gjør en god redning til corner.

16 - Lite som har skjedd de siste minuttene nå. Stillingskrig.

13 - Vålerenga klart best i starten av kampen og har skapt det som er av sjanser så langt.

11 - Fellah kaster seg inn i en duell med Husar og vinner ballen. Den spretter til Berre som setter fart nedover høyrekanten men innlegget blir litt for svakt.

10 - Fellah med en nydelig pasning inn i feltet i retning Moa men Lillestrøm får meid ballen ut igjen.

8 - Vålerenga får frispark midt på banen og tar det raskt. Zajic skyter fra 30 meter, men skuddet går himmelhøyt over mål.

7 - Stor VIF-sjanse. Sæternes knuser Pedersen i duell og kommer alene med Magnusson. Magnusson redder forsøket fra kort hold.

6 - Vålerenga vinner ballen etter godt duellspill midt på LSKs banehalvdel. Singh skyter fra rundt 20 meter, men Magnusson redder enkelt.

5 - Nydelig samspill mellom Fellah og Zajic. Fellah kommer seg til dødlinja og får lagt inn foran mål, men ballen går over alt og alle og Lillestrøm får ryddet opp.

5 - Perkins med et langt utspill som Sæternes jager. Pedersen får så vidt klarert og Lillestrøm avverger.

4 - Moa med en fiks pasning i retning Sæternes, men VIF-spissen får ikke klem på avslutningen.

3 - Moa dribler nedover venstrekanten og ser ut til å komme forbi Essidiri, men Moa blir vinket av for å ha ført ballen utenfor banen.

3 - Eziyoudawe tar seg forbi Singh og Singh markerer at han får en hånd i ansiktet, men spillet går videre.

1 - Lillestrøm prøver å kontre men Nordvik bryter fint.

1 - Zajic med en fin crosser til Nouri som får lagt inn fra høyre, men Magnusson plukker enkelt ned.

0 - Vålerenga tar avspark og spiller mot LSK-fansen i VG-svingen i 1.omgang.

Vålerenga - Lillestrøm 0-1 (0-0)
Tippeligaens 21.runde, Ullevaal Stadion 16.august 2009, 11.622 tilskuere

Mål: 0-1 Frode Kippe (88)

Gule kort Vålerenga: Mohammed Fellah og Mohammed Abdellaoue

Vålerengas lag: 1 Troy Perkins – 33 Amin Nouri, 5 Erik Hagen (31 Kristian Brix inn 76), 3 Andreas Nordvik, 13 Jarl André Storbæk – 17 Mohammed Fellah, 28 Harmeet Singh, 26 Bojan Zajic (19 Dawda Leigh inn 69) – 11 Morten Berre, 14 Bengt Sæternes, 25 Mohammed Abdellaoue (21 Luton Shelton inn 75)

Lillestrøms lag: 12 Stefan Logi Magnusson – 21 Karim Essidiri, 13 Frode Kippe, 2 Steinar Pedersen, 17 Martin Husar – 25 Khaled Mouehli, 7 Espen Søgård, 16 Nosa Emanuel Igiebor, 26 Mathis Bolly – 30 Olivier Occean, 14 Edwin Eziyoudawe

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.