RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga til cupfinalen

Sist oppdatert:
Knuste Bodø/Glimt 5-0 i semifinalen på Valle.

Se reaksjoner på VIF TV og les mer om kampen på vif-fotball.no i ettermiddag

Før kampen:

I dag spiller Vålerengas G16-lag semifinale i NM mot Bodø/Glimt på Hafslundbanen på Valle. Norgesmesterskapet for G16-lag er en storsatsing fra NFF og samler de absolutt beste guttespillerne i Norge.

- Vi håper at Vålerenga-supportere tar turen til Valle. Vi trenger Klanen i ryggen, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

Les mer om trenerens forventninger før kampen her.

Vålerenga stiller et slagkraftig lag mot fysisk sterke nordlendinger. På topp har Enga to landslagsspisser. Håvard Nielsen og Chuma Anene sto for ni av femten scoringer da Norges G16-landslag ble nordiske mestere tidligere i høst og danner sammen med superraske Nicholas Tvinde en fryktet angrepstrio.

Se intervju med Håvard Nielsen på VIF TV.

Les mer om Chuma Anene her.

– Alle mann alle er klare til kampen og det ser relativt bra ut. Jeg tror at vi er opp mot det beste vi kan være nå, sier Bodø/Glimt-trener Tore Jakobsen til an.no.

– Jeg har både sett og forhørt meg om Vålerenga og føler at jeg har et godt bilde av laget. Det blir den vanskeligste kampen vi har spilt til nå i år, men spiller vi opp mot vårt beste har jeg tro på at vi kan gjøre det bra. Jeg tror det blir en jevn kamp, og på en god dag kan vi nå finalen, sier Jakobsen.

Kampen spilles på Hafslundbanen på Valle søndag 4. oktober klokka 14.00.

Klikk her for å bli Vålerenga-fan på facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere