RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga til kvartfinalen

Sist oppdatert:
Gikk ubeseiret gjennom gruppespillet.

I omgangens siste minutt økte Håvard Nielsen Vålerengas ledelse til 2-0. Dermed har Vålerenga gått ubeseiret gjennom gruppespillet og er klar for kvartfinale på fredag.

Til pause leder Vålerenga 1-0.

Kristian Brix sendte Vålerenga i ledelsen mot Wycombe etter 18 minutters spill. I den andre kampen i gruppe D vant Nordsjælland 3-1 over Viking.

Vålerengas lag mot Wycombe: Gudmund Taksdal Kongshavn – Soliman Aoudia, Albert Gashi, Andreas Aanesrud, Emilio Garcia – Stefan Strandberg, Savas Tirit, Nikolai Djupesland – Kristian Brix, Anders Lie, Håvard Nielsen

Diskutér JET her

Før kampen:

Vålerenga topper sin JET-gruppe etter to strake seiere. Med uavgjort i ettermiddagens kamp mot engelske Wycombe er VIF-gutta klare for kvartfinalen.

- Vi har fått en veldig bra start på turneringa, men vi er ikke videre ennå så vi kommer til å mobilisere alt vi har for å vinne i dag, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Dersom innbyrdes oppgjør hadde vært avgjørende, hadde Vålerenga allerede vært videre.

- Jeg hadde gjerne sett at det var regelen. Da kunne vi rullert mer på laget i dag.

Wycombe er allerede ute av kampen om kvartfinaleplass etter to strake tap.

- Jeg tror ikke det spiller så stor rolle i dag. Engelske lag trøkker til uansett. Dessuten vil de sikkert slippe til en del sultne spillere som ikke har fått så mye spilletid i de to første kampene.

Med seier eller uavgjort i dag er Vålerenga klare for kvartfinale fredag.

- Om vi går videre får vi en etterlengtet fridag i morgen slik at vi kan slikke sår og restituere oss skikkelig.

Les alt om JET her.

Vålerenga åpnet turneringen med 2-0-seier mot Viking . Prince Mambouana og Anders Lie scoret målene. I går vant VIF-gutta 3-2 mot Nordsjælland etter scoringer av Anders Lie (2) og Chuma Anene. Wycombe har tapt begge sine kamper. Først 0-2 mot Nordsjælland før gårsdagens kamp mot Viking endte med 0-4-tap.

Vålerenga – Wycombe, Fartbana 2 onsdag 15. juli klokka 17.00.

Diskutér JET her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere