Vålerenga vant sølvmikken

Fikk prisen for Norges beste radioreklame i juli.

19.08.11 12:55

Vålerenga Fotball vant Sølvmikken i juli måned for radiospottene til Tromsø- og Sogndal-kampene. Hver måned kårer en jury Norges beste radioreklame inneværende måned, dette kalles Sølvmikken. I oktober er det kåring av Gullmikken og alle vinnere av Sølvmikken er med i finalen.

- Det er våre flinke tekstforfattere i Futatsu Industries som har gjort en så god jobb sammen med vårt nye radioproduksjonsselskap ”Verdens sterkeste mann” at vi vant kåringen i juli, forteller leder for publikum og arrangement i Vålerenga Fotball, Frida Blomgren.

I juryens begrunnelse heter det: "Det er hyggelig å kunne konstatere at radiojobbene for juli er den beste juryen har sett så langt i år. Et generelt høyt nivå og en usedvanlig jevn tet gjør oss såpass begeistret at vi kårer to sølvmikker denne gang (!). Den første sølvmikken går til VIF, som med dette konseptet leverer noe av det beste juryen har hørt fra dem på lenge. God innsikt, godt skrevet, flott balansert og godt produsert. En fin form vi ønsker å høre mere av."

Radiospottene kan du høre på www.gullmikken.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.